.ogg ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
.ogg ?
Колеги има ли начин музикален файл от ogg да го направя mp3 и с какво?С неро и медия плеъра не става.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
аз пък използвам най мързеливия метод .... пишеш в гугъла online convert mp3 и на 3 то и 4 то място се появява онлайн такъв ..... мяташ файла .... " мисли 5 - 20 секунди "
и те пита с какъв биттрейд го искаш ..... казваш и си го теглиш готов ..... ....е сега ако си решил да "премяташ" цял диск
е досадно 

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:аз пък използвам най мързеливия метод .... пишеш в гугъла online convert mp3 и на 3 то и 4 то място се появява онлайн такъв ..... мяташ файла .... " мисли 5 - 20 секунди "и те пита с какъв биттрейд го искаш ..... казваш и си го теглиш готов ..... ....е сега ако си решил да "премяташ" цял диск
е досадно
А мойте са 5

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:аз пък използвам най мързеливия метод .... пишеш в гугъла online convert mp3 и на 3 то и 4 то място се появява онлайн такъв ..... мяташ файла .... " мисли 5 - 20 секунди "и те пита с какъв биттрейд го искаш ..... казваш и си го теглиш готов ..... ....е сега ако си решил да "премяташ" цял диск
е досадно
А мойте са 5

Сега ще дърпам някоя от изброените програми да видим каква ще я свърша
Върни се в “ОФФ-Топик - други”