Представител на Шуменско пиво има ли тук?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Представител на Шуменско пиво има ли тук?
Търся представител на Шуменско моля помагайте, или някой който работи с тази бира
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Представител на Шуменско пиво има ли тук?
6opow написа:Търся представител на Шуменско моля помагайте, или някой който работи с тази бира
Шуменско пиво=Tuborg=Carlsberg Bulgaria. Тия с Тойотите Ярис. Имам една приятелка, която е търговски представител. За какво става дума, може да те свържа.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пак оффтопик ,пътувам си аз за Шумен миналия четвъртък и почват да ме вземат на абордаж Туборг ярисите 1 след 1,броих ги 6,минаха още няколко км хайде още 2-3 ме изпревариха.Хубаво ама явно баирите не са им сила и преди омуртаг взех да ги понастигам,ако искате вярвайте (пътувах с още един приятел) тези може би бяха на по една каса бира,ляво платно - дясно платно изпреварват се, спират,няма мигачи абе ужас ,оставих ги аз да се изтрепват напред.Малко остана да звънна на 166,но при предната ми подобна инициатива - резултат нулев..
Сори за офф-а Шуменското в момента е най-хубавата БГ бирка.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
lowrider написа:пак оффтопик ,пътувам си аз за Шумен миналия четвъртък и почват да ме вземат на абордаж Туборг ярисите 1 след 1,броих ги 6,минаха още няколко км хайде още 2-3 ме изпревариха.Хубаво ама явно баирите не са им сила и преди омуртаг взех да ги понастигам,ако искате вярвайте (пътувах с още един приятел) тези може би бяха на по една каса бира,ляво платно - дясно платно изпреварват се, спират,няма мигачи абе ужас ,оставих ги аз да се изтрепват напред.Малко остана да звънна на 166,но при предната ми подобна инициатива - резултат нулев..

Само да добавя ---> и Пиринско.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”