Съвет - процесор и дъно за гейм - РС ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 04 дек 2007 9:46

:D :bowdown :drunk

Много ви благодаря - уточних и трите, всъщност важни компонента - дъно, процесор и карта. Нататък е просто - кредитната карта и кефа да си сглобиш машинката.
В този ред на мисли предишният път така се напих от кеф, че не можех да виждам винтчетата... :oops: успях да събера машинката чак на сутринта.... :lol:

Ще почерпя като се видим :)))

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 04 дек 2007 13:08

аз имам един приятел като с напие и си флашва лаптопа, покет pc то, компира, телефоните ..... троши си райда и си ги прави на ново ..... и отива на дискотека където му открадват покет PC-то ...следвщата седмица си възстановява щетите в компания с много сок от моркови :)

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 04 дек 2007 13:17

Tyan написа:аз имам един приятел като с напие и си флашва лаптопа, покет pc то, компира, телефоните ..... троши си райда и си ги прави на ново ..... и отива на дискотека където му открадват покет PC-то ...следвщата седмица си възстановява щетите в компания с много сок от моркови :)

Хахахахах, всеки опит за ремонтq на шише ракия ми е завършвал с приятната команда format c: /q/s/u и защо по дяволите вратата на апартамента не се отваря с дистанционното на колата.... :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”