ickata написа:ifa написа:ickata написа:Който има EZ-ка да си казва!Сега ще развенчаем мита за все-дърпащата EZ-ка!
![]()
![]()
на линия съм... Drive
Разбрахме се значи! На следваща сбирка ще имаDrive Beer
А мен каде ме забравихте бре?

golf_tuning написа:ickata написа:ifa написа:ickata написа:Който има EZ-ка да си казва!Сега ще развенчаем мита за все-дърпащата EZ-ка!
![]()
![]()
на линия съм... Drive
Разбрахме се значи! На следваща сбирка ще имаDrive Beer
А мен каде ме забравихте бре?Хаиде живи и здрави кат се видим на бояна да засе4ем малко 4есовниците?
Кво ще кажеш да те пробвам с моя змей аkibo_tom_8440 написа::lol: Абе аз само гледах и се смях, ама това за носорозите ме тормози. Ви голфетките що не качите по 4 човека па тогава да ви направим една гонка с носорозите, да те видя къде табелата ще останеш. Пък както съм комби да ти сложа и две торби цимент отзад да те видя тогава............ Smackbum
П.С. Малко със запознанството не беше разчетено както трябва, аз например не можах да се запозная с никого: майстори, модератори и др. Бях там 6 часа на 04.06.2005 г. и не можах да разбера имаше ли седалище VW, къде е основната група. Към 14,30 в центъра дойде и един много хубав Golf със спойлер отзад от Ямбол. Събраха очите на лапетиите и други хора. Двама пича и едно маце и те пиха по едно и си тръгнаха.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта