› Sad But True
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Братлета, гледам и рева като пеленаче..... а аз си мисля че положението се закрепва в тази държава....ГЛУПОСТИ!!!!
Преди време бях шофьор на един от тези които са в парламента в момента и сега му звънях през "скрит номер" да го напсувам така като никога не съм псувал!!!!!
Ще ви кажа една голяма истина изречена от неговата проклета уста:
" Никой ГОРЕ не го интересува какво става тук ДОЛУ, дайте да видим какво можете да направите за мен и аз после ще....."
майка му д**ба и копеле мръсно дано преяде и се задави с хляба който яде нека всеки път когато се храни този филм да му е пред очите!!!
всички копелета в парламента особено онези закърнялите циреи в министерствата..... дърти комуняги и импотяги майка ви деба
писна ми да се боря с тези вътре и тези вън от голямата игра!!!!
не искам да живея в такава държава и няма да живея тук!!!!
Аз нямам (все още) деца но не искам те да живеят тук и да търпят всичките гнусотии които са ни причинени от т.нар. ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ
Ако ще ми е трудно поне да знам защо!
Повярвайте ми че само закона че ще ме съдят като за човек ме спира да направя една чистка в национален мащаб. Тези които крадат или ощетяват деца или хора в неравностойно положение бих ги убил по възможно най-гадния и болезнен начин. ....... МАЙКА ВИ Д*БА КРАДЛИВА!!!!!
Може би и аз имам нещо прабългарско в кръвта!!! Всеки който е чел историята на племето "БУГАРИ" ще разбере какви сме били и сега благодарение на няколко поговорки сме станали "П*ТКИ ПО ДУША"
"наведена глава сабя не я сече"
" по-тихи от водата, по-ниски от тревата..."....... им и още няколко които в момента не ми идват
Докато си мълчим тези гладници ще ни съсипят и живота и здравето което и без това е крехко. Живеем в постоянен стрес и нямаме миг спокойствие дори и когато спим (щото сънуваме ужаси)
А за всичко сме си виновни ние! Обвиняваме този, обвиняваме онзи..... а всъщност ние даже не ги избираме а ги избират пенсионерите които са хора с остарели разбирания и са деградирали. Да не говориме че са елементарно манипулируеми и са с обременено съзнание!!!
Това е пенсионерите ни ръководят живота!!!! Щото от работа не можеме да отидеме да гласуваме за този който мислиме че е кадърен и честен (дори и да се лъжем) Важното е да се чуваме а не да крещиме в пустнята или да ...... Много далече отидох.....
Та за филма, ей гледам и рева с огромни сълзи!!!!! това не може да е истина си викам ама Е!!!!
НЯМА ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!
Преди време бях шофьор на един от тези които са в парламента в момента и сега му звънях през "скрит номер" да го напсувам така като никога не съм псувал!!!!!
Ще ви кажа една голяма истина изречена от неговата проклета уста:
" Никой ГОРЕ не го интересува какво става тук ДОЛУ, дайте да видим какво можете да направите за мен и аз после ще....."
майка му д**ба и копеле мръсно дано преяде и се задави с хляба който яде нека всеки път когато се храни този филм да му е пред очите!!!
всички копелета в парламента особено онези закърнялите циреи в министерствата..... дърти комуняги и импотяги майка ви деба
писна ми да се боря с тези вътре и тези вън от голямата игра!!!!
не искам да живея в такава държава и няма да живея тук!!!!
Аз нямам (все още) деца но не искам те да живеят тук и да търпят всичките гнусотии които са ни причинени от т.нар. ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ
Ако ще ми е трудно поне да знам защо!
Повярвайте ми че само закона че ще ме съдят като за човек ме спира да направя една чистка в национален мащаб. Тези които крадат или ощетяват деца или хора в неравностойно положение бих ги убил по възможно най-гадния и болезнен начин. ....... МАЙКА ВИ Д*БА КРАДЛИВА!!!!!
Може би и аз имам нещо прабългарско в кръвта!!! Всеки който е чел историята на племето "БУГАРИ" ще разбере какви сме били и сега благодарение на няколко поговорки сме станали "П*ТКИ ПО ДУША"
"наведена глава сабя не я сече"
" по-тихи от водата, по-ниски от тревата..."....... им и още няколко които в момента не ми идват
Докато си мълчим тези гладници ще ни съсипят и живота и здравето което и без това е крехко. Живеем в постоянен стрес и нямаме миг спокойствие дори и когато спим (щото сънуваме ужаси)
А за всичко сме си виновни ние! Обвиняваме този, обвиняваме онзи..... а всъщност ние даже не ги избираме а ги избират пенсионерите които са хора с остарели разбирания и са деградирали. Да не говориме че са елементарно манипулируеми и са с обременено съзнание!!!
Това е пенсионерите ни ръководят живота!!!! Щото от работа не можеме да отидеме да гласуваме за този който мислиме че е кадърен и честен (дори и да се лъжем) Важното е да се чуваме а не да крещиме в пустнята или да ...... Много далече отидох.....
Та за филма, ей гледам и рева с огромни сълзи!!!!! това не може да е истина си викам ама Е!!!!
НЯМА ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!
Bobby_ написа:НЯМА ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!
Много прав, това е спасението за жалост. Аз що се разкарах при първата възможност, еми не съм мислил че ще го кажа някога, но по-добре децата ми да са изолирани от България и цялата тая действаща простотия. Срещат се свестни българи навсякъде, няма спор, и тук във форума е пълно с интелигентни, здраво стъпили на земята мислещи и чувстващи хора, но факта че никой от нас не може да промени с делата си реалноста в по-големи мащаби си товари здраво.
Един познат беше намерил в мазето на дядо си вестник от преди 60 и не знам си колко години със статия как до 10 години се очаква да се оправим и настигнем западните държави, обаче като сложиш 2 и 2 трябва сам да си прецениш дали това е възможно.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:..........
И да гласуваме ,просто няма за кой ! Ако един човек е наистина къдърен и работлив, никога няма да му мине през ума, да се занимава с политика ! В другите държави е по различно, защото там има изградено гражданско общество. В България това тепърва се развива, защото просто през последните 50-60 години сме били като овце. Време трябва.....време да наваксаме ! Политиците трябва да ги е страх и да треперят от обещството, а не обратното, както е в момента. Всичко е в наши ръце !
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вместо да седим, да се вайкаме и да обсъждаме е по-добре да се опитаме да направим нещо!!!
Аз все още не съм гледала филмчето,но със сигурност съм виждала достатъчно за да мога да си представя...
Няма кой да оправи нещата освен нас. На никой държавник не му пука достатъчно за да подели част от хилядите си с някакви си там деца,забравени от бога.
Прави се едно зрелищно събитие като събора на Божурище, може входа да се увеличи примерно. И всеки, който го посещава ще помага на тези деца с нещо малко, но от сърце.... Защото това е в милиони пъти повече от всичките съчувствени слова на всеки човек в България!!!!
Може на всяка месечна среща да се организира събиране на някакви средства, макар и малко, за нещо такова... ще промени нещата донякъде.
Предложения и планове има много,ако има и кой да ги организира ще си струват писането........
Аз все още не съм гледала филмчето,но със сигурност съм виждала достатъчно за да мога да си представя...
Няма кой да оправи нещата освен нас. На никой държавник не му пука достатъчно за да подели част от хилядите си с някакви си там деца,забравени от бога.
Прави се едно зрелищно събитие като събора на Божурище, може входа да се увеличи примерно. И всеки, който го посещава ще помага на тези деца с нещо малко, но от сърце.... Защото това е в милиони пъти повече от всичките съчувствени слова на всеки човек в България!!!!
Може на всяка месечна среща да се организира събиране на някакви средства, макар и малко, за нещо такова... ще промени нещата донякъде.
Предложения и планове има много,ако има и кой да ги организира ще си струват писането........
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Persefona написа:Вместо да седим, да се вайкаме и да обсъждаме е по-добре да се опитаме да направим нещо!!!
Пари има ! Просто не отиват по предназначение. Това трябва да се промени. Парите от скъсаните ни джобове почти нищо няма да променят !
Колеги искам да споделя нещо.По време на изборите за кмет ми дойде идея за организиране на МЛАДЕЖКА ПАРТИЯ,но нямам достатъчно познания дали би могло да се организира нещо такова.
НИКОЙ ОТ ТЕЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА И МАЛКОТО КОЙТО СА ОСТАНАЛИ В НЕЯ,НЕ СЕ МЪРДАТ!!!НЕКА НИЕ МЛАДИТЕ ВИЖДАЩИ ПРОБЛЕМИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ,МИСЛЕЩИТЕ И ЗЕМНИТЕ НАПРАВИМ НЕЩО...!!!
НИКОЙ ОТ ТЕЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА И МАЛКОТО КОЙТО СА ОСТАНАЛИ В НЕЯ,НЕ СЕ МЪРДАТ!!!НЕКА НИЕ МЛАДИТЕ ВИЖДАЩИ ПРОБЛЕМИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ,МИСЛЕЩИТЕ И ЗЕМНИТЕ НАПРАВИМ НЕЩО...!!!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
zmeev_2 написа:Колеги искам да споделя нещо.По време на изборите за кмет ми дойде идея за организиране на МЛАДЕЖКА ПАРТИЯ,но нямам достатъчно познания дали би могло да се организира нещо такова.
Лошото в случая е, че младежите бързо порастват и обикновенно лидерите на такива формации много бързо си отварят очите за далаверите и отсвирват справедливата кауза за сметка на личната изгода

За да има честни управници, които си вършат работата съвестно, трябва да се натрупат достатъчно количество богати и образовани хора, които са финансово независими няма да им е основна цел в живота да печелят държавни поръчки и далавери. Виж примерно кмета на Ню-Йорк - Рудолф Джулиани, в топ10 е на най-богатите хора в САЩ. Дали някой може да му даде рушвет, за да купи изгодно някой парцел в NY? Трудна работа

Мисля че сме доста съвестни и образовани хора...да ти кажа за парите аз съм радостен на това което имам и съм убеден в това но е дълго за обяснение...Аз мисля че ако имам възможност да съм в политиката небих злоупотребил с държавния бюджет.НО УВИ ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ!!!musura написа:zmeev_2 написа:Колеги искам да споделя нещо.По време на изборите за кмет ми дойде идея за организиране на МЛАДЕЖКА ПАРТИЯ,но нямам достатъчно познания дали би могло да се организира нещо такова.
Лошото в случая е, че младежите бързо порастват и обикновенно лидерите на такива формации много бързо си отварят очите за далаверите и отсвирват справедливата кауза за сметка на личната изгода![]()
За да има честни управници, които си вършат работата съвестно, трябва да се натрупат достатъчно количество богати и образовани хора, които са финансово независими няма да им е основна цел в живота да печелят държавни поръчки и далавери. Виж примерно кмета на Ню-Йорк - Рудолф Джулиани, в топ10 е на най-богатите хора в САЩ. Дали някой може да му даде рушвет, за да купи изгодно някой парцел в NY? Трудна работаЕй това липсва в БГ основно, че 99% са гащници и гледат първо да оправят себе си, после родата, после приятелите, после приятелите на приятелите и така още хиляди "приближени" и накрая, ако остане време или ако наближават избори, се сещаме, че някакви деца умиарт в някакво село
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
zmeev_2 написа:Аз мисля че ако имам възможност да съм в политиката небих злоупотребил с държавния бюджет.
Честно казано, не съм 100% убеден, че е така

Жив пример може да е Емил Кошлуков и Любен Дилов-син - млади и безкористни, супер надъхани, а сега до къде стигнаха? А някой сеща ли се за Емил Димитров- Ревизоро, който щеше да оправя митниците

Вижте във филмчето за Могилино - директорката на дома сама казва за себе си "Аз смятам, че съм добър директор"

- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
- auubau
- Автомобил:
- Двигател:
Това е за съжаление покъртителната, суровата истина колеги! Невинните дечица са най-големите потърпевши на политическите недомислици, но не само в България. Рядко се говори и се показват такива неща, но ги има в цял свят. Болните амбиции на животното-човек да има още и още, да управлява овчиците (това сме ние), да е над всички и всичко са това, което прави нашия свят такъв. Пример за болни от политически амбиции хора и ефекта върху света е аварията в АЕЦ гр.Припят или познатият ни близко до него град Чернобил. Там ужаса и мъката която изживяват хората и децата в подобни домове е също толкова покъртителен. Голяма част от уврежданията на децата тук в България се дължи на случилото се преди 21 години. А сега болните амбиции на нашите политици допринасят тези деца с нелека съдба да не изживеят своя живот като хора.Boqnskiq_Maistor написа:Боже, колко мъка има на тоя свят, боже!...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”