Добре, мисля, че всички се изказахме и сме на едно мнение, а именно:
Отнемане временно (не сме уточнили за какво време - предлагам да дадем някакъв срок все пак) правата на Деян (gti) и предупреждение, като същевременно трябва да се извини за поведението си във форума.
Остава въпроса кой да го направи.
Както каза golfera - аз и Марто сме пристрастни, кой ще има честта...?
За отношението на мод-а gti
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
въпреки че мисля че дидо е по виновен в случая (няма значение) предлагам да се приложи двустранно мъмрене и правилото "стиснете си ръцете!"
и двамата се познават добре което за мене е най големия куриоз... gruebel stumm Screwy
скубата е по улегнал и мисля че по малко се връзва на инцидента.
дидо също не е некъф вчерашен келеш и има мисъл в главата-смятам че и двамата ще разберат колко неправилно е подходено в ситуацията.
публично може да не се оповестява развитието на случката, защото мисля че е нужно да се събереме и да помолиме всички дидо да обясни закакво се държи грубо последователно с марто, виктор и васето...какво толкова е станало?
на тая среща (УС), която може да се проведе в гаража за да има съсредоточаване, трябва да се изяснят ролите на модовете и да се нахвърлят някакви основни правила за поведение и задължения на модераторите.
всички работиме за обща цел и е резил да се цепиме на трески за нищо и никакво!
и двамата се познават добре което за мене е най големия куриоз... gruebel stumm Screwy
скубата е по улегнал и мисля че по малко се връзва на инцидента.
дидо също не е некъф вчерашен келеш и има мисъл в главата-смятам че и двамата ще разберат колко неправилно е подходено в ситуацията.
публично може да не се оповестява развитието на случката, защото мисля че е нужно да се събереме и да помолиме всички дидо да обясни закакво се държи грубо последователно с марто, виктор и васето...какво толкова е станало?
на тая среща (УС), която може да се проведе в гаража за да има съсредоточаване, трябва да се изяснят ролите на модовете и да се нахвърлят някакви основни правила за поведение и задължения на модераторите.
всички работиме за обща цел и е резил да се цепиме на трески за нищо и никакво!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”