Общинските служители и тяхното самочувствие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:......и Ада слезе на Земята
Точно в НАП и на мене ми се случи нещо удивително. Трябваше ми удостоверение, че не дължа данъци. Отивам

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Когато изкарах шофьорската книжка и дойде време да си я взема от КАТ - Смолян, отиваме с един приятел заедно, за да си ги вземем. Чакаме си на опашката, идва неговия ред, подписва се и му я дават а след него съм аз. Онази ми казва - ОБЕДНА ПОЧИВКА, ЕЛА СЛЕД 1.30
На тъпата ПАТКА и костваше една минута да си ми даде книжката, а след мен нямаше никой, който да чака на опашката. Нямах време за чакане и си тръгнах, като се върнах да си я взема след няколко дни. Направо ми идеше да и откъсна главата 

- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам защо хората заемащи такива длъжности имат такова самочувствие може би си избиват комплексите като се ебават с хората, който им плащат заплатите
За работното им време не ми се говори дирекно давам пример канцеларията на ФКСУ в Техническия София:
раборно време: от 9:30 - до 12:00
от 13:30 - до 15:30
ОБЩО 5 часа, в които 5 часа не е сигурно, че ще ги намериш щото тва кафе все някой трябва да го пие някъде с колежките от другите канцеларии (разбирам че имат и други задължения), а за компетентността на същите тия канцеласки лелки също не ми се говори (да са живи и здрави колегите/колежките, които ми помагат)
За работното им време не ми се говори дирекно давам пример канцеларията на ФКСУ в Техническия София:
раборно време: от 9:30 - до 12:00
от 13:30 - до 15:30
ОБЩО 5 часа, в които 5 часа не е сигурно, че ще ги намериш щото тва кафе все някой трябва да го пие някъде с колежките от другите канцеларии (разбирам че имат и други задължения), а за компетентността на същите тия канцеласки лелки също не ми се говори (да са живи и здрави колегите/колежките, които ми помагат)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”