Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
pironski написа:Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
иначе идвам без да се замислям
Моля и все пак ще питам некой авер,ако има свободно време да ти помогнеhooligans написа:pironski написа:Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
иначе идвам без да се замислям
бате знам за тебе , мерси много
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта