Айде колеги...търся си такива, но задължително ги искам с непропусклива мембрана (и зимата да ги ползвам)...цената има значение..до около 200 гроша...днеска ше одя по Софията...
магазини?
Туристически обувки с Gore-Tex???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е твоят магазин http://www.stenata.com/
Иначе се сещам за още един срещу халите, който също е специализиран за палнинска екипировка. Пада се срещу трамвайната спирка за минералната вода, но малко преди това, по-откъм халите.
Друг вариант е магазини СЛС на Росинъол в ЦУМ или на бул. Черни връх. Може и в моловете да се намери нещо.
Успех
Иначе се сещам за още един срещу халите, който също е специализиран за палнинска екипировка. Пада се срещу трамвайната спирка за минералната вода, но малко преди това, по-откъм халите.
Друг вариант е магазини СЛС на Росинъол в ЦУМ или на бул. Черни връх. Може и в моловете да се намери нещо.
Успех
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Миналата година си купих чисто нов росиньол, горе-текс с вибрамова подметка, висок, зимен за 170 лева.
Беше от стара колекция на росиньол и на по-ниска цена.
От магазина където го взех има доста спортна стока от предишни колекции и цените са понамалени.
Има и опция да ти ги понамалят още, ако се направиш на чукнат
Например аз си харесах тези обувки, а цената им беше 190. Обух, ги разтъпках из магазина... казах, че много ми харесват, но съм ми скъпи... Бяха единствен чифт и човека ми ги даде на 170
Вече втора зима съм изключително доволен от тях. Нося си ги с летен чорап, не пускат вода грам и са изключително удобни.
Намира се на ъгъла на ул Янтра и ул Цар Иван Асен II
Беше от стара колекция на росиньол и на по-ниска цена.
От магазина където го взех има доста спортна стока от предишни колекции и цените са понамалени.
Има и опция да ти ги понамалят още, ако се направиш на чукнат

Например аз си харесах тези обувки, а цената им беше 190. Обух, ги разтъпках из магазина... казах, че много ми харесват, но съм ми скъпи... Бяха единствен чифт и човека ми ги даде на 170

Вече втора зима съм изключително доволен от тях. Нося си ги с летен чорап, не пускат вода грам и са изключително удобни.
Намира се на ъгъла на ул Янтра и ул Цар Иван Асен II
ре
Виж в магазина на "Аполо" в София-продават ловна екипировка.А също и във "ВИП комплекса"(бившите "Берета Трейдинг").
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Братт-о, прочети тук http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=2173
Върни се в “ОФФ-Топик - други”