Съвет за... слушалки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 20 дек 2007 12:57

Ако питаш мен марката е sennheiser!
Ако пък парите ти идват множко... компромис остава AKG.

Всичко останало е несериозно в съотношение цена-качество. Все пак говорим за професионални неща нали ;)

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 20 дек 2007 14:44

creativs написа:По добре за тия пари си вземи Sound system 5+1 , 7+1 ;) И само Creative

Аз имам Creative и съм много доволен ;)
креативките са добри :wink: мисля че има някъде и JBL professional ама верно за тия пари моеш супер 5+1 да си вземеш има и HARAMANN/CARDON ма те са си скъпи 800+... пък и слушалките няма да свирят тъка добре :wink: успех в изборът колега

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Чет 20 дек 2007 15:25

Sennheiser са най-добри от към тези работи :wink: :да:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 20 дек 2007 20:35

А някой които реално е слушал сенхаизер, акг и баиердинамик в един ценови клас да има измежду вас? Сенхаизер са яко надценени за качеството си (особенно в БГ). Онова инфо което съм дал за 100 евро чифта е цената на която излизат от завода когато пазарува голям търговец. Това че са 200 и ненамсиколко евро за крайни клиенти е друг въпрос.

Иначе браво за избора. Този модел не съм го слушал, но като цяло точно баиер динамик 990 бяха онези който ме грабнаха отвсякъде на звук. Ненормално много звук за моите представи тогава.

А ако искаш да чуеш пълният им потенциал намери усилвател за слушалки, хубав cd плеър и хубави записи. През компютър трудно ще докараш звук на нивото на средно качество cd player.

Ей това може да го пробваш. Щом слушаш черно надали е твой стил, но пък може да ти даде представа за хубав запис :) .

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Чет 20 дек 2007 20:52

Колеги, не знам, ама от 2 страни ме посъветваха да взема този, който аз в крайна сметка взех. Sennheiser по всеобщо (немско) мнение имат т.нар. "перде" (звука като че ли идва отзад завеса), а пък АКГ имали як бас, но в не-басови жанри не можели да се справят толкова добре. С една дума, модела който аз избрах е един вид "добър звук при всяква музика с малък акцент при баса".

А по въпроса за Creative: Все пак говорим за слушалки с цени отвъд Creative (образно казано, ок, с изключение на топ модела им).

@brum: BD 990 ми идва множко като пари, то и тия сега ми дойдоха повече отколкото бях решил да давам, но просто искам следващите >5 години да не ги сменям. А новата саундкарта днес дойде, но май ще трябва да си я намеря под елхата чак на 24и :lol:
Като тествам тогава слушалки плюс карта ще драсна пак някой ред.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”