Компютърни магазини: дискусия - София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
качеството на една фирма се разбира не от това че нещо купено от тях работи вече 1 година, а от отношението и действията, когато се наложи да се ползва гаранцията!
В тази връзка писах за Пърси... а като отрицателен пример - Аргус.
Един съсед си купи преди година пеце на Аргус от Метро.
Е, бога ми, той ходи 7-8 пъти, то не беше видеокарта, лан карта, захранване, още 2-3 пъти поне видеокарта - и то каква - НВ 5500! , отзад компа целия е в "гаранционни" лепенки... кутията много красива, светка, мига... и с вентилатори шумящи като самолет при излитане?!
В тази връзка писах за Пърси... а като отрицателен пример - Аргус.
Един съсед си купи преди година пеце на Аргус от Метро.
Е, бога ми, той ходи 7-8 пъти, то не беше видеокарта, лан карта, захранване, още 2-3 пъти поне видеокарта - и то каква - НВ 5500! , отзад компа целия е в "гаранционни" лепенки... кутията много красива, светка, мига... и с вентилатори шумящи като самолет при излитане?!
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Birdie написа:Аз от години насам пазарувам всичко свързано с компютрите от Софтком - на бул. "Янко Сакъзов" едно малко магазинче, мисля че № 60, имат и на Христо Ботев някъде магазин. Един много добър приятел бачка там - пълно доверие, не ме е разочаровал от години, там си продавам и остарелите машини....
Нищо лично но не коментираме малки фирми или гаражни такива тук въпросът е за големите 10 да кажем в София защото ако почнем да ги изреждаме ще стане както каза колегата от Сливен то там са само 600... какво остава за София.
Пърси , стантек и стиълтех се отличават до сега , но като сравнявам чените им май последните са най-ефтини...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”