ейй май се сещамDosy написа:значи сме се виждали и стеб бе колега gruebel -аз бях с тоя джип самурайчето,а имаше и една лада с нас.устоихме му bishop -на моя приятел жена му беше много разстроена и опита да го съживи та го видях отблизо

Касапница....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
да бяло голфе еDosy написа:два пъти май се видяхме-колата ти беше бялание често ходим там с джипове от offroad.bg, а имат и три синхрота-първите няколко пъти не вярвах,че може да се правят такива неща с кола
: а, и родителите ми вече живеят на тоя път-вилната зона

- valvolin
- Автомобил:
- Двигател:
То с тия пилци е така....
Аз като се вращах от морето и както си карах по магистралата.Гледам едно врабче седи на пътя ... Клаксонирам с мойта тромба(от рено еспас)...то фраква и познайте на къде се запътва?Право към мен..а аз както си карах с 200 и времето за реакция ми беше = на 0.00003 сек....следва леко кривване в ляво....то на дясно и последва невероятен зблъсак ТРЯС ...... 10 сек. осазнаване и кратка равносметка:
Врабчето на кайма , дясната колонка-бронирана не е мраднала .Само се е поизцапала малко знаете с кво.
Та добре че кривнахме и двамата , че сега щях да сам с нов преден джам.

Аз като се вращах от морето и както си карах по магистралата.Гледам едно врабче седи на пътя ... Клаксонирам с мойта тромба(от рено еспас)...то фраква и познайте на къде се запътва?Право към мен..а аз както си карах с 200 и времето за реакция ми беше = на 0.00003 сек....следва леко кривване в ляво....то на дясно и последва невероятен зблъсак ТРЯС ...... 10 сек. осазнаване и кратка равносметка:
Врабчето на кайма , дясната колонка-бронирана не е мраднала .Само се е поизцапала малко знаете с кво.
Та добре че кривнахме и двамата , че сега щях да сам с нов преден джам.

- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аве като почнахме с тея истории и аз един път газих едни пернати. 7 парчета патки. А историята беше следната: Карам LADA-та с ремарке с 1 тон жито в него. Карам със 70 някаде и нещеш ли стадо патки изкачат на пътя и ОП от 20 патки станаха с 7 по-малко. Аз по принцип спирам като ми изкочат животни ама с 1 тон жито как да спра???
А с GOLF-а един път отрих задника на един кон. Добре, че с това се разминах иначе и коня bishop , а аз Mr Green Fun така или да не чува
можеше и bishop .
А с GOLF-а един път отрих задника на един кон. Добре, че с това се разминах иначе и коня bishop , а аз Mr Green Fun така или да не чува

Върни се в “ОФФ-Топик - други”