Касапница....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 21 сеп 2005 14:11

Dosy написа:значи сме се виждали и стеб бе колега gruebel -аз бях с тоя джип самурайчето,а имаше и една лада с нас.устоихме му bishop -на моя приятел жена му беше много разстроена и опита да го съживи та го видях отблизо :roll:
ейй май се сещам

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 21 сеп 2005 14:25

като стана въпрос за бухал преди 2-3 години ударих един на път за Кърджали, от удара влезна чак до радиатора през решетката, като го изкарвах беше готова кайма за пилешко кюфте..... bishop

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Сря 21 сеп 2005 14:29

два пъти май се видяхме-колата ти беше бяла :?: ние често ходим там с джипове от offroad.bg, а имат и три синхрота-първите няколко пъти не вярвах,че може да се правят такива неща с кола :shock: а, и родителите ми вече живеят на тоя път-вилната зона :D

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 21 сеп 2005 15:24

Dosy написа:два пъти май се видяхме-колата ти беше бяла :?: ние често ходим там с джипове от offroad.bg, а имат и три синхрота-първите няколко пъти не вярвах,че може да се правят такива неща с кола :shock: а, и родителите ми вече живеят на тоя път-вилната зона :D
да бяло голфе е Изображение еми светкай другия път като се засечем че аз съм леееко заплес mhihi

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 21 сеп 2005 15:57

Аааа нещо важно за тея дето ходат натам (към кокаляне по-точно пътя за който говорим по-нагоре) та внимавайте преди завойте по тоя път щото имам едни познати дето също го обичат и карат доооста страшно там...имайте 1 на ум :!: :!: :!: :wink:

Потребителски аватар
valvolin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valvolin » Сря 21 сеп 2005 22:43

То с тия пилци е така....
Аз като се вращах от морето и както си карах по магистралата.Гледам едно врабче седи на пътя ... Клаксонирам с мойта тромба(от рено еспас)...то фраква и познайте на къде се запътва?Право към мен..а аз както си карах с 200 и времето за реакция ми беше = на 0.00003 сек....следва леко кривване в ляво....то на дясно и последва невероятен зблъсак ТРЯС ...... 10 сек. осазнаване и кратка равносметка:
Врабчето на кайма , дясната колонка-бронирана не е мраднала .Само се е поизцапала малко знаете с кво.
Та добре че кривнахме и двамата , че сега щях да сам с нов преден джам.
8) 8) 8)

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 22 сеп 2005 9:39

бе то с 200 недайси боже можеше и друго да стане!?!

Потребителски аватар
ALiGaToR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ALiGaToR » Чет 22 сеп 2005 10:04

Аве като почнахме с тея истории и аз един път газих едни пернати. 7 парчета патки. А историята беше следната: Карам LADA-та с ремарке с 1 тон жито в него. Карам със 70 някаде и нещеш ли стадо патки изкачат на пътя и ОП от 20 патки станаха с 7 по-малко. Аз по принцип спирам като ми изкочат животни ама с 1 тон жито как да спра???
А с GOLF-а един път отрих задника на един кон. Добре, че с това се разминах иначе и коня bishop , а аз Mr Green Fun така или да не чува :twisted: можеше и bishop .

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 22 сеп 2005 11:36

тя темата е такава, един прител на бащами преди 6-7 год. блъснал с Лада стадо овце, ейтва вече е било истинска касапница 4-5 парчета станали агнешки дреболии :horror: bishop

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 22 сеп 2005 12:07

shenko написа:тя темата е такава, един прител на бащами преди 6-7 год. блъснал с Лада стадо овце, ейтва вече е било истинска касапница 4-5 парчета станали агнешки дреболии :horror: bishop

Е после не е ли имало цър-пър някъде ( освен изчукване на ламарини и смяна на броня )?

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 22 сеп 2005 12:10

задължително! и двете! :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”