Моето първо ПТП
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Моето първо ПТП
Случи ми се скоро,излезнах от нас и бях си наумил да пийна едно кафенце и да ходя някаде на плаж,защото беше много яка жега.Точно на третия завой от нас (90 градусов десен),както всеки път си го взимам с около 50-60 км.,с изнасяне плъно в ляво,този път наистина "го взех", като се одарих в отсрещния борюр (бая висок)
. Като слезнах първоначално видях,че бронята е зажулена,но като погледнах към гумата-тя се беше опряла в калника,джантата за нищо не стваше,от гумата се беше отрязала една люспа,но по-късно я залепих.Веднага тръгнах към един майстор да види какво е станало,по време на пътя всичко тракаше отдолу,волана беше на една страна завъртян и колата едвам държеше пътя.Та до майстора бяха към 500-600 м.Веднага я вкарахме в сервиза да я видим и като я качихме на крика полудях
Свалихме гумата и носача,като купих новия носач се оказа,че стария дава отклонение с няколко см.,представяте ли си
Единствено се радвам,че се разминах с един носач и една нова джанта и бронята трябва малко да се пооправи зажуленото,бях се притеснил за гумата,защото тъкмо си ги бях купил 4 бр. чисто нови CONTINENTAL-ки (145 лв. бройката).Тъй че внимавайте с тези завои и бордюри 
- boyan.chav
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
В казармата му опознах възможностите до краен предел-щом ротния след последното ми качване и екстремен офф роуд с едно две колебания дали няма да се обърнем от моя страна-дигна кръвно стана вярващ
и след три дни ме сложи на ладата на НЩ-/голяма грешка от негова страна/напълно съм убеден в това,което казвам-само да му бяха сложили дизелов двигател,че с тия цени на бензина 
- boyan.chav
- Контакти:
- boyan.chav
- Контакти:
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Дано това първо да ти е последно!
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:В казармата му опознах възможностите до краен предел-щом ротния след последното ми качване и екстремен офф роуд с едно две колебания дали няма да се обърнем от моя страна-дигна кръвно стана вярващ![]()
и след три дни ме сложи на ладата на НЩ-/голяма грешка от негова страна/напълно съм убеден в това,което казвам-само да му бяха сложили дизелов двигател,че с тия цени на бензина
Дизела не е проблем просто си взимаш Урал с Камазов двигател който прави доста по големи чудеса от ЗИЛ 131 има един колега във форума който в казармата караше такава машина ако иска може да сподели.
П.С. И аз бях на 131
Върни се в “ОФФ-Топик - други”