Евродокладът – шокиращ за България и Румъния

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
theater
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот theater » Нед 25 сеп 2005 10:10

tyo написа:
SkyWalker написа:.....Изпълнителите и дори подиспълнителите се избират от ЕС

Ще им е доста трудно да смучат мизерниците, не че няма да намерят начин :!:

Колега SkyWalker не сме открили ние топлата вода!
Корупцията си я има и при тях и изобщо не е в малка :wink:
Примери да давам ли.....
Корупцията(незаконно финансиране на ХДС)не пожали Хелмут Кол извършил историческото обединение на Германия.А отделно федералната република се тресе от корпоративни скандали в Сиеменс и любимия Фолксваген
Корупцията провали протежето на френският президент Жак Ширак Ален Жупе(кметът на Бордо и бивш премиер)

п.п. Хе и какво казал този Ален Жупе пред съда! Ката го питали защо е крадил той казал "така функционира политическата система".
И тези ****** изкат да ни присъединяват :!: Да учат нащите ****** как да крадат по ...професионално!

Разликата според мен е, че за разлика от България там корупцията се доказва и си плащаш за грешките си. Чети изброените от самия себе си примери. :wink:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 25 сеп 2005 10:16

Там като ги хванат ефекта е оставка и пак на ново.Срещу Жак Ширак има бая дела но си го избраха за президент...те тоя филм и тука го гледам.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 25 сеп 2005 10:42

theater написа:
tyo написа:........

Разликата според мен е, че за разлика от България там корупцията се доказва и си плащаш за грешките си. Чети изброените от самия себе си примери. :wink:

Чел съм ги колега! За това и съм ги дал :wink:
В болшинството от случаите който се "издъни" е аут завинаги от политическия и обществиния живот.Точно това е трагедията в България - тотално се ос***т но пак си стоят по постовете.А да,имаме си BG специалитет - който сгафи се изпраща някъде посланик :x

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SkyWalker » Нед 25 сеп 2005 19:17

tyo написа:
SkyWalker написа:.....Изпълнителите и дори подиспълнителите се избират от ЕС

Ще им е доста трудно да смучат мизерниците, не че няма да намерят начин :!:

Колега SkyWalker не сме открили ние топлата вода!
Корупцията си я има и при тях и изобщо не е в малка :wink:
Примери да давам ли.....
Корупцията(незаконно финансиране на ХДС)не пожали Хелмут Кол извършил историческото обединение на Германия.А отделно федералната република се тресе от корпоративни скандали в Сиеменс и любимия Фолксваген
Корупцията провали протежето на френският президент Жак Ширак Ален Жупе(кметът на Бордо и бивш премиер)

п.п. Хе и какво казал този Ален Жупе пред съда! Ката го питали защо е крадил той казал "така функционира политическата система".
И тези ****** изкат да ни присъединяват :!: Да учат нащите ****** как да крадат по ...професионално!

Разликата е, че това са изключенията, които потвърждават правилото, а при нас.... Всъщност при нас всеки знае как е :!: Няма да навлизам в подробности само искам да попитам: някой от вас да му се е случвало да подкупи германски полицай :?:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 26 сеп 2005 1:05

Много ми хареса изказването : "Не бива да се лае срещу ръката, която те храни ......."

То тая ръка ти изпочупи зъбите и извади ноктите и после ти подава кашичка и виждаш ли тя те хранила ........ Щот ти вече не можеш сам да си набавиш храната !!!!!

Визирам АЕЦ-а !!!!!! Само с двата(Козлодуй и Белене) можем да си осигуряваме целият ни необходим БВП !!!!
Но една от членките (франсетата) имат повече интерес от нас и те са ръчицата която ни Е*А М*мата .........

Примерите като този са много !!!!
Някой може да ми помогне !!!????

(А за Терем какво ще кажете...........????)

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пон 26 сеп 2005 1:56

WDW написа:Много ми хареса изказването : "Не бива да се лае срещу ръката, която те храни ......."

То тая ръка ти изпочупи зъбите и извади ноктите и после ти подава кашичка и виждаш ли тя те хранила ........ Щот ти вече не можеш сам да си набавиш храната !!!!!

Визирам АЕЦ-а !!!!!! Само с двата(Козлодуй и Белене) можем да си осигуряваме целият ни необходим БВП !!!!
Но една от членките (франсетата) имат повече интерес от нас и те са ръчицата която ни Е*А М*мата .........

А да те питам: ти ли ще ни финансираш пътната инфраструктура, модернизацията на болници, училища, съдебна с-ма и н.т .... Някой да помага!

Иди кажи и на тези десетки хиляди временно заети, че 6-18 мес. няма да получават нищо!

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот tyo » Пон 26 сеп 2005 9:58

SkyWalker написа:
WDW написа:Много ми хареса изказването : "Не бива да се лае срещу ръката, която те храни ......."

А да те питам: ти ли ще ни финансираш пътната инфраструктура, модернизацията на болници, училища, съдебна с-ма и н.т .... Някой да помага!

Иди кажи и на тези десетки хиляди временно заети, че 6-18 мес. няма да получават нищо!

Колега SkyWalker нещо ги "оплиташ" нещата!
Финансирането на пътната инфраструктура, модернизацията на болници, училища, съдебна с-ма и н.т .... може да се извърши поне още от 20 държави извън EU !!! А и между другото тяхното финансиране е доста по евтино :wink: (лихвите от Японски и Кувейтски банки са не повече от 2,5~3%)Само,че понеже са с ниска лихва хората не дават рушвети. И съответно не се взема от тях,а от тези с най-голяма"черна каса".И после подаръчета има(е не на тяхно име де :wink: ) я яхтичка я къщичка в Испания я някой S-класа.....

Ти,лично ти виждал ли си как работят "временно заетите"?
Щото аз съм виждал :evil:

Последна промяна от tyo на Пон 26 сеп 2005 10:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пон 26 сеп 2005 10:09

Като не искате ЕС и питате къде ще ни приемат?!Ами да се създатат пак съветските републики СССР - ей ви приемане на Изток!

...а...и Абрамович или някой богат -вич да купи VW,м?
:D :D :D

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 26 сеп 2005 11:14

Бе хора какво се шашкате..... мойта гледна точка и с евро съюз и без всичко си зависи от мене ... ни ми дреме кой е на власт нито кой ще идва. и 97 ма беше уж кошмар ама семейството си работеше и беше добре .... дойде Симеон всички се оплакват аз пък се къртих от работа ... баща ми да не говоря и пак си бяхме добре.... сега евросъюз и пак ще сме си добре .. трябва да се работи ... ето до следващата пролет здраве и живот трябва по план да спестя 12 000 за да задвижим системата още по-добре ... с такива планове за какъв еврозъюз да мисля :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 26 сеп 2005 18:53

tyan написа: .. трябва да се работи ...

:heavymetal: :heavymetal: bowdown

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 26 сеп 2005 23:03

musura написа:
tyan написа: .. трябва да се работи ...

:heavymetal: :heavymetal: bowdown

Лошото е че много малко хора са осъзнали тази простичка истина !!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 27 сеп 2005 12:26

аз съм ЗА Ес защото ще сложат малко пранги върху крадците, които сега грабят като за последно, фондовете на ЕС се изливат в Б-я без да ни искат да връщаме пари, само и само да ги понастигнем, но кинтите се вземат от бат Доган и кръга от фирми, щото най-много са за земеделието. На българите не трябва да се дава право да се управляват сами щото много крадем. Трябва да станем протекторат на някоя велика сила или 51 щат на ЮСА, остават ли ни сами ще окрадеме ЕС и ще го затворят и него :wink:
а аз искам да съм наблюдател в европарламента като това лумпено пишлеме Д. Стоянов от АТАКА

Върни се в “ОФФ-Топик - други”