Трябва да развия тема свързана с Разработване и управление на проекти,ако някой е писал нещо подобно или е чел статия нейде да пише.
Приемам предложения.
Ориентирал съм се към CMMI – предсказуеми и качествени ИТ процеси
Capability Maturity Model Integration (CMMI) е методология за оценка и описание на процесите, свързани с разработката на софтуер в дадена организация.
Дайте идея/към IT спецовете/
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте идея/към IT спецовете/
Последна промяна от sashoskiora на Пон 14 яну 2008 23:08, променено общо 2 пъти.
Re: Дайте идея/към IT спецовете/
също потърси и за:
- Prince2 - методологии и практики за управление на процеси, мисля че имаше издадени книги и на БГ в книжарници Пингвините или по Славейков
- ITIL - включва ITSМ, на CD можеш да го намериш в eMule-то, същото но за IT сферата
- всякакви документи и практики на тема Project Management, HP имат няколко добри книги по темата, освен в гуугъл провери и в eMule-то.
- Prince2 - методологии и практики за управление на процеси, мисля че имаше издадени книги и на БГ в книжарници Пингвините или по Славейков
- ITIL - включва ITSМ, на CD можеш да го намериш в eMule-то, същото но за IT сферата
- всякакви документи и практики на тема Project Management, HP имат няколко добри книги по темата, освен в гуугъл провери и в eMule-то.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”