какво установих по отношение на ICQ. Сега съм с ICQ 5. установих, че в профила на почти всички , които са си въвеждали година на раждане сега е увеличена с 1. Допускам, че някакъв бъг се е появил. Както и да е не е фатално. Подмладяват те с една година - няма лошо. Как обаче го установих. Пускам българския вариант. Цъкам си . Гледам на жената профила. И какво да видя писала 76 година на раждане, а тя е 73. Почнах да я бъзикам , че се подмладява. А тя ми вика, че е сигурна, че е писала 73. Гледа си тя собствения профил . Пише 74 г. Логвам се аз с англ. версия. Гледам верно пише 74. Гледам моя си профил и установявам, че той на англиската версия ми е с една година разлика. До тук нищо кой знае какво. Натам обаче. Получавам искане за оторизация(в бълг. версия съм). гледам кой е. В детайлите юсернейма беше някакво руско име. започваше с това е оборотное дето му викат. Рекох си че сега по кюто с рускини нема се занимавам и отказах

. След малко пак получавам, ама вече и съобщение от същия юсер и какво се оказва, че е Една моя позната. викам и после: Абе какъв е тоя руски юсернейм. Тя вика , че въобще и е друг ника. Логвам се в англ. версия - вярно съвсем друг ник и съвсем други детайли на въпросния номер . Явно нещо ссе беше сбъгявило. ама тоя бъг вече е сериозен като че ли