ICQ на български

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lodigiani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodigiani » Нед 02 окт 2005 21:52

Bratt написа:
kotse_botse написа:Аз пък никога не бих си сложил каквото и да било с Бг меню (нито на телефона, нито Уиндоус, нито кю, нищо). Ужасни са преводите и какви ли не глупости съм виждал.
Карам си с меню на английски и си пиша на кирилица и съм много добре.

:heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

Абсолютно, терминологията на английски си е най-добре за всичкоИзображение

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 02 окт 2005 22:09

Абе говорете си вие, ма на Български си е екстра, особенно за тея, като мен - дето не са много по Английския, само дето нещо бъгаво ми се видя, ама то щото май много хора изведнъж се наредихме на клона... :wink:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Mal

Мнениеот Mal » Пон 03 окт 2005 9:22

какво установих по отношение на ICQ. Сега съм с ICQ 5. установих, че в профила на почти всички , които са си въвеждали година на раждане сега е увеличена с 1. Допускам, че някакъв бъг се е появил. Както и да е не е фатално. Подмладяват те с една година - няма лошо. Как обаче го установих. Пускам българския вариант. Цъкам си . Гледам на жената профила. И какво да видя писала 76 година на раждане, а тя е 73. Почнах да я бъзикам , че се подмладява. А тя ми вика, че е сигурна, че е писала 73. Гледа си тя собствения профил . Пише 74 г. Логвам се аз с англ. версия. Гледам верно пише 74. Гледам моя си профил и установявам, че той на англиската версия ми е с една година разлика. До тук нищо кой знае какво. Натам обаче. Получавам искане за оторизация(в бълг. версия съм). гледам кой е. В детайлите юсернейма беше някакво руско име. започваше с това е оборотное дето му викат. Рекох си че сега по кюто с рускини нема се занимавам и отказах :wink: . След малко пак получавам, ама вече и съобщение от същия юсер и какво се оказва, че е Една моя позната. викам и после: Абе какъв е тоя руски юсернейм. Тя вика , че въобще и е друг ника. Логвам се в англ. версия - вярно съвсем друг ник и съвсем други детайли на въпросния номер . Явно нещо ссе беше сбъгявило. ама тоя бъг вече е сериозен като че ли

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 03 окт 2005 10:13

абе,много вируси на това icq.то по бъгово и от истинското.ползвайте мирандата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”