Veso101 написа:Kingpin написа:Очаквайте новият брой от четвъртак-петък натам. Има леко закъснение по вина на колегите от UK.![]()
Леко закъснение - половин месец!
Наясно ли си коя дата е днес?

Kingpin написа:Veso101 написа:Kingpin написа:Очаквайте новият брой от четвъртак-петък натам. Има леко закъснение по вина на колегите от UK.![]()
Леко закъснение - половин месец!
Наясно ли си коя дата е днес?
stoqn_g60 написа:зимам си TOPGEAR на български още от 1 брой заедно с двд то и останах доволен ... старая се да не пропускам броеве за да не пускам като колегата мнение за издирването на даден брой
пп ако толкова много ти трябват колега мога да ти ги дам
murder написа:stoqn_g60 написа:зимам си TOPGEAR на български още от 1 брой заедно с двд то и останах доволен ... старая се да не пропускам броеве за да не пускам като колегата мнение за издирването на даден брой
пп ако толкова много ти трябват колега мога да ти ги дам
Ами голям съм фен, обаче научих за списанието от 5ти брой нататък. Бих искал да си ги имам всичките![]()
Tyan написа:струва ли ми се или видях реклама на Топ Гиър Сериес и Winter Olympics по БТВ
Veso101 написа:Tyan написа:струва ли ми се или видях реклама на Топ Гиър Сериес и Winter Olympics по БТВ
Няма нужда, специално за мен.
Торентите отдавно го рекламират, а и никой няма да успее да преведе и дублира успешно Кларксън и компания.
Иначе за хората , които не владеят английски ще е ОК.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта