Четворни такси за пътуване по БГ пътища

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Съб 26 яну 2008 12:19

Smoke написа:еми горе долу излиза така.
винетките няма да се махат.
ще се въведе нова такса за колите които замърсяват повече (интересно ми е как ще разберат кои са те след като на ГТП даже не ги гледат)
следователно всички ще трябва да я плащат.
ще чакаме ще видим....всеки ще си решава какво да си плаща и какво не..само че всички статии които са пост-нати пише че ще се случва в близките 4 5 год.а от новините разбрах за 2009
от друга страна тази ТОЛ такса (каквото и да означава това) 20 кинта за лек автомобил София-Бургас ==>в едната посока

Айде честито!!!! Вчера по СКАТ даваха, че за Бургас областните съветници са приели 50% увеличени на данъка за автомобил :evil: :evil: :evil: , но нещо ми подсказва, че това идва и към нас...

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 26 яну 2008 12:26

Еми така трябва да е- дупките стават по-големи значи и данъците трябва да се увеличават :?

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Съб 26 яну 2008 14:19

groznika написа:Просто е момци :)
Държавата може и има властта да променя, налага, и облага с нови да нъци и такси колкото и когото си пожелае.
Ако описаното в първия пост се случи аз просто ще бойкотирам и няма да плащам нищо! Нека ме глобяват, да ме търсят, да ме съдят колкото си искат :)

Скоро няма да има друг изход! :evil:
В БГ всеки с власт над населението прави каквото си иска и тъпче права и закони, ако направо не ги и променя за целите си. :?
До момента, в който не опре ножа до кокала няма адекватна реакция или съпротива.
Така ще бъде: докато сме съгласни да бъдем тъпкани, винаги ще се намира кой да ни тъпче..... :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”