на някой да му липсва нещо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пет 02 яну 2009 20:11

Чета, чета и не вярвам на очите си...... Абе вие да не падате от луната. 80% от нарущителите на движението и подсвиркващи с клаксоните като сватбари са СОФИЯНЦИ. Виждал съм кви ли не маневри тип "камикадзе" от СОФИЯНЦИ. Спиране на място за инвалид, каране по трамвайна линия, каране в БУС лентата, минаване на червено и най-лошото каране в насрещното движение. Имал съм доста спречквания с шофьори Софиянци със скъпи коли, които си мислят че пътя е техен, дори и до бой се е стигало, А защо???
В София нямам нито един АКТ ????? ЗАЩО???? Минавам средно по 100-150км градско на ден в София, а не си изкарвам колата само на празници или да ида на пазар :wink: Ще се заема да снимам вече поведението на столичани извин София да се видите каква картинка сте извън хаоса и помията от селяни като мен които ви е налазила.

Колега VAB я ми кажи кат си Софиянец с какво си ПО от мен. Въпроса е личен, защото си един от чоплещите в тая тема. Ела при нас на село да видиш какво е гостоприемство и култура, гладен и жаден няма да си идеш, а вервай ми в Сф са малко такива хора...................................................................................................................................
колко и да пиша манталитета ти няма да променя, но не обиждай преди да познаваш хората.

Кога софиянец ще направи нещо такова http://www.auto-vidin.com/forum-f18/topic-t571.htm И то да не е КОМЕРСИАЛНО...... Ай засрамете се накрая.

Последна промяна от leonardo_vd на Пет 02 яну 2009 20:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 02 яну 2009 20:15

ама те шопите не искат да правят така, против волята си го правят, причината е, че провансът им завзе парко местата mhihi

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 02 яну 2009 20:21

lowrider написа:ама това е така откакто номерът ми започва със С, преди като карах с Н, бях идиот на пътя, просто С-то нанесе огромни корекции в мен mhihi

та нека изгоним провинциалистите от милата София, айде вън келеши mhihi

прав си :twisted: , рег. С - променя начина на шофиране към по - добро :idea: mhihi

lowrider написа:ама те шопите не искат да правят така, против волята си го правят, причината е, че провансът им завзе парко местата mhihi

:lol: :lol: :lol:

Не ми е смешно обаче да знаеш :wink: До преди две години имаше къде да спреш, да не говорим, че комшиите се знаеме кой къде паркира и не си спираме на "местата". Ела и погледни пред нас какво е през работните дни - М, ВР, Е, ВН и т.н. спрели като на къра как им падне :evil: :evil: :evil:

Нямам нищо против хората дошли в София, а против "селяните" (в това число влизат и много софиянци), всичко опира до култура колеги, а не от къде си :idea: :wink:

Последна промяна от jetttlii на Пет 02 яну 2009 20:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пет 02 яну 2009 20:32

jetttlii написа:
lowrider написа:ама те шопите не искат да правят така, против волята си го правят, причината е, че провансът им завзе парко местата mhihi

:lol: :lol: :lol:

Не ми е смешно обаче да знаеш :wink: До преди две години имаше къде да спреш, да не говорим, че комшиите се знаеме кой къде паркира и не си спираме на "местата". Ела и погледни пред нас какво е през работните дни - М, ВР, Е, ВН и т.н. спрели като на къра как им падне :evil: :evil: :evil:

Нямам нищо против хората дошли в София, а против "селяните" (в това число влизат и много софиянци), всичко опира до култура колеги, а не от къде си :idea: :wink:

Еми що Софиянци са си дали апартаментите под наем, следователно имат право и на място на паркинга. Другото е въпрос на комуникация. :wink:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 02 яну 2009 20:37

jetttlii написа:

аре вземам асансьора и те чакам доле на паркинга да решим проблема съседе,а ако не слезеш - от джетата ще намериш само скъпи спомени mhihi :a boi de

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 02 яну 2009 20:42

leonardo_vd написа:
Еми що Софиянци са си дали апартаментите под наем, следователно имат право и на място на паркинга. Другото е въпрос на комуникация. :wink:

Мястото на паркинга не го оспорвам, но масово в 2 стаи са по 4 - 5- 6 човека, това са 4 - 5- 6 коли (за протокола от нашия и съседния блок няма семейства с повече от 2 :wink: ), да не ти споменавам как спира кой се прибере пръв, та после да мести колата и да има място за "съквартирантите" :shock :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 02 яну 2009 20:45

lowrider написа:
jetttlii написа:

аре вземам асансьора и те чакам доле на паркинга да решим проблема съседе,а ако не слезеш - от джетата ще намериш само скъпи спомени mhihi :a boi de

днес не съм ти съсед, след 5ти mhihi Ама ти си лесен, знам ти телефона и винаги мога да ти звънна в 02.30 и да те викна да си местиш колата, че си ми спрял на мястото :twisted:

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пет 02 яну 2009 20:54

Хехехе тук я има 10-15 кореняк софиянци, я не, ама всички се водят такива... Аз пък съм от Пловдив и имам намерението да живея в София. На който не му оттърва да се махне от големия град и да ходи на село в Пловдив на мое място... И мевдо другото и в Пловдив заплатите не са кой знае какво колкото и кадърен да си. Колегата по горе да не ми ги обяснява врели некипели, а да не говорим в още по-малките градове.
Аз съм българин и живея в България,а не съм пловдивчанин или горно уйец...

Потребителски аватар
VAB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAB » Пет 02 яну 2009 21:05

leonardo_vd написа:Колега VAB я ми кажи кат си Софиянец с какво си ПО от мен. Въпроса е личен, защото си един от чоплещите в тая тема. Ела при нас на село да видиш какво е гостоприемство и култура, гладен и жаден няма да си идеш, а вервай ми в Сф са малко такива хора...................................................................................................................................
колко и да пиша манталитета ти няма да променя, но не обиждай преди да познаваш хората.

Не те познавам и не мога да ти отговоря :D Тука всички приемате нещата прекалено лично, проблема не сте ти или още няколко човека. Проблема са огромните маси които се изсипаха през последните години в София (тамън около 1млн.), голяма част от тях са разни мургави "стройтели", разни дребни "тарикати", и разни други индивиди за които парата прави борбата :wink: Всеки един от тях се разполага в София все едно си е в собствения обор и не се съобразява с нищо. При тези обстоятелства софиянци са принудени да изпростяват и да се принизяват до ниското интелектуално ниво на селтаците. Да има и прости софиянци - прости по рождение, няма спор. Има и гениални хора от провинцията - също няма спор.
Не знам последните дни дали си карал из София и какво ти е направило впечатление, но аз лично не видях някой да хвърчи по релсите, не чух клаксони, не видях някой да е слезнал и да се маризи с друг, защото не го е пуснал да мине. Дори боклуците по улиците са намаляли.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 02 яну 2009 21:34

lowrider написа:
jetttlii написа:Eла виж аз как спирам в студентски, не за три, за 5 коли взимам място, не за друго писна ми на паркинг за 30 коли да има 10 без грам място за паркиране... Пробвах се няколко пъти със забележки и нищо...

п.п: регистрацията ми е С

п.п2: как може Lowrider-a да спира като нормелен човек в София, а другите от същия блок... :x

ама това е така откакто номерът ми започва със С, преди като карах с Н, бях идиот на пътя, просто С-то нанесе огромни корекции в мен mhihi

Аз пътувам всеки ден до София, ела ме изгони

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 02 яну 2009 21:44

Айде престанете вече, темата стана банална :twisted: А колкото до перничани то вече Перник си е квартал на София те затова и винетки не искат :wink: Просто като им направят данъците като Софииските както и на още доста други София доста ще упостее :idea:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 02 яну 2009 21:56

НЯМА ЛИ НЯКОЙ ИДИОТ МОДЕРАТОР, ДЕТО ЗАЛЮЧВАТ ВСИЧКО ПОДРЕД, ДА Я ЗАКЛЮЧИ ТАЗИ ТЕМА?
КАТО Е НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ХОРАТА И НЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА МОДОВЕТЕ - КАТИНАРА ИДВА ВЕДНАГА. А ТАЗИ ОЛИГОФРЕНСКА ТЕМА ВЕЧЕ СЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ.
БРАВО БЕ МОДЕРАТОРИ!!!!!!

Тамън гледам, че ДВАМА са на линия. !Я да видя за колко време щюе реагират

mod edit: vasstop
Ограничение на мненията 0 докато реши администраторския екип да ти го махне...
Нарушаване правилата на форума.
Като не ти харесва темата недей да я четеш и много те моля избягвай да обиждаш
Не че сега ще имаш възможност. :evil:

mod edit: vasstop

Последна промяна от scuba на Пет 02 яну 2009 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 02 яну 2009 22:19

Dan4ote написа:
lowrider написа:
jetttlii написа:Eла виж аз как спирам в студентски, не за три, за 5 коли взимам място, не за друго писна ми на паркинг за 30 коли да има 10 без грам място за паркиране... Пробвах се няколко пъти със забележки и нищо...

п.п: регистрацията ми е С

п.п2: как може Lowrider-a да спира като нормелен човек в София, а другите от същия блок... :x

ама това е така откакто номерът ми започва със С, преди като карах с Н, бях идиот на пътя, просто С-то нанесе огромни корекции в мен mhihi

Аз пътувам всеки ден до София, ела ме изгони

eeeeeee не с лошо де :wink:
Ако си смениш номера със СА ще бъдеш пощаден от изгонване mhihi mhihi mhihi

п.п: колеги не приемайте всичко толкова вътрешно :idea: :wink:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 02 яну 2009 23:01

jetttlii написа:eeeeeee не с лошо де :wink:
Ако си смениш номера със СА ще бъдеш пощаден от изгонване mhihi mhihi mhihi

п.п: колеги не приемайте всичко толкова вътрешно :idea: :wink:

Просто някои хора се държат така, все едно някой им ходи в личните апартаменти.

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Пет 02 яну 2009 23:23

искам да попитам всички многоуважавани госги на столицата,пребиваващи по за дълго,защо не си пререгистрират колите и не си сменят адр.регистрация?знам защо,не ми отговаряйте.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”