Гласувахте ли ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Гласувахте ли?

Да
108
52%
Не
98
48%

Общо гласове: 206
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Гласувахте ли ?

Мнениеот groznika » Вто 09 юни 2009 10:28

One написа:groznika ти и всички останали, които смятат, че няма да кога да гласуват

за 10 път казвам - пусни невалидна бюлетина, но я пусни - Гласувай!!!

не оставяйте непуснатите ви гласове да ги разпредят други .......

Не желая бре човек! Отказа ми от глас си е форма на граждански протест. Страдам от остра форма на политическа апатия. Лечението е рязка смяна на климата с някой по-западен.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 09 юни 2009 10:34

И аз не гласувах и няма и на предстоящите да гласувам.Просто не виждам някои от тези кандидати да е достоен да управлява адекватно България.Само стари муцуни виждам,писна ми от тях вече,това е!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 09 юни 2009 10:42

Сега ще напища нещо...замислете се над него !

Не е важно коя партия е на власт и кой я представлява ! Важното е гражданското общество какъв контрол ще наложи над нея и какви глупости ще, и позволи да прави ! Ако ще и господ да направи партия, и вземе властна ако обществото е болно то, и господ ще се изтарикати, и ще започне да краде ! Не съмпатизиръм на Бойко , но човека много доре го каза: "лош матерял" .... просто няма как да станат нещата господа ! Първо трябва да се подобри материала ! С напукани тухли дворец се не прави !

Последна промяна от Stoi на Вто 09 юни 2009 11:00, променено общо 1 път.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 09 юни 2009 10:43

groznika написа:
Не желая бре човек! Отказа ми от глас си е форма на граждански протест. Страдам от остра форма на политическа апатия. Лечението е рязка смяна на климата с някой по-западен.

да де ама граждански протест си мислиш само ти , че е !!!!
ниската избитрателна активност само помага на партиите да си вкарват повече боклуци в парлаента

защо мислиш избирателните списъци са пълни с отдавна умрели хора ????
и техния глас го разпределят - затова

ти си мислиш, че твоят непуснат глас не се взима под внимание- а той се взима и дава дефакто !!!! така само им правиш услуга !

Потребителски аватар
lyaskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyaskov » Вто 09 юни 2009 10:44

Гласувах естествено. И за парламент ще гласувам. Който не гласува няма право да се оплаква от управлението, което е оставил другите да изберат вместо него. Недопустимо е циганите, турците и пенсионерите да гласуват като луди. На първите им плащат, вторите ги плашат, третите едно си знаят, едно си баят. А младите и работещи хора, който плащат данъци и осигуровки в изборния ден отиват за риба, в парка, на Витоша, на село и т.н. Гражданското общество е утопия за съжаление, и това ще бъде пагубно за бъдещето на страната и на децата ни.

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Вто 09 юни 2009 10:56

lyaskov написа:Гласувах естествено. И за парламент ще гласувам. Който не гласува няма право да се оплаква от управлението, което е оставил другите да изберат вместо него. Недопустимо е циганите, турците и пенсионерите да гласуват като луди. На първите им плащат, вторите ги плашат, третите едно си знаят, едно си баят. А младите и работещи хора, който плащат данъци и осигуровки в изборния ден отиват за риба, в парка, на Витоша, на село и т.н. Гражданското общество е утопия за съжаление, и това ще бъде пагубно за бъдещето на страната и на децата ни.
Само не мога да разбера кой ти каза, че тия дето не гласуват нямат право да мрънкат, а не мога ли аз на теб да ти мрънкам, че си гласувал за тъпаците дето ни управляват. Тва била демокрацията, гласуваш и после си ги плюеш, иначе нямаш право... :applause:

Потребителски аватар
petyo_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petyo_k » Вто 09 юни 2009 11:23

StefanDragnev написа:
koby написа:колега незнам дали аз ще се оплаквам защото не очаквам някой евро депотат или обикновен депотат да направат нещо за мен или моето семейство,ама да не стане така че след 1 год. ти да пускаш тема че Кандитат депотатите за който си гласувал са обещали нещо и не са го изпълнили и да се оплакваш защото ти ще си единствения виновник за това защото ти си дал своя глас за тях и ти си ги избрал.

А ако тези,за които съм гласувал не спечелят и то по ТВОЯ вина,ако спечели въпросната партия с автобусите ще е по вина на такива като теб,които мислят,че и да гласуват разлика няма,ама ИМА!И аз ще имам право да мрънкам защото тези,които всички не харесваме много се кефят като е ниска избирателната активност,а такива като теб им помагат!Що поне не идеш да си пуснеш гласа за тях,ти така и така го правиш!

Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StefanDragnev » Вто 09 юни 2009 11:40

Сменяите анкетата на - Кой има право да мранка.
Наистина няма смисъл да се спори. Всеки избира начина си на живот.
groznika написа:Не желая бре човек! Отказа ми от глас си е форма на граждански протест. Страдам от остра форма на политическа апатия. Лечението е рязка смяна на климата с някой по-западен.

Ако след 1393г. всеки българин би избрал по-лесното /не да напусне поробената си страна, а да бъде част от поробителя/ нямаше на има 1878г, нямаше да има България сега, най-вероятно нямаше да ни има и нас.
:Bulgaria :Bulgaria :Bulgaria :Bulgaria :Bulgaria :Bulgaria

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 09 юни 2009 12:25

И аз гласувах и пак ще гласувам. Не защото симпатизирам на някоя партия, ами точно защото не искам тези с автобусите да продължават да бъдат представителна извадка на "бълагарския народ".

Към колегата groznika: Точно това се опитват да направят хората занимаващи се с изборен туризъм, да ни накарат да се предадем и най-накрая българската държава да изчезне от картата на света. Точно това каза в едно интервю лидера "им" - "на който не му харесва, да иде да живее другаде".

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 09 юни 2009 14:46

За европарламента не успях да си взема удостоверение за гласуване на друго място /с тези мой 2 местоживеенета :)/ но за местния парламент съм на линия ! Дълбоко съжалявам всички който не упражняват правото си на глас независимо каква причина изтъкват за това :screwy

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 09 юни 2009 16:36

гласувах :)
голяма пародия са тия избори но мисля пак да гласувам.
малко й остана на партията ми mhihi

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Вто 09 юни 2009 16:38

Не, не гласувам !

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Вто 09 юни 2009 16:54

не съм гласувал,само гласувам за кмет на Градо и на Лозен.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Вто 09 юни 2009 17:04

Винаги съм гласувал, гласувах сега, ще гласувам и на следващите избори! Не разбирам хората, които не го правят. Трябва да се въведе задължително гласуване!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 09 юни 2009 17:11

GodLike написа:Винаги съм гласувал, гласувах сега, ще гласувам и на следващите избори! Не разбирам хората, които не го правят. Трябва да се въведе задължително гласуване!

пука им на тях кой , как и защо ще им дърпа конците.
секция номер 12* в Стара Загора:
брой гласуващи за района - 979
общ брой гласували - 358
в съседната стая беше по-зле
общо гласували при тях бяха 265 от 956 :screwy
да не захващам из стаите за коя партия колко гласа имаше и как останах много учуден когато най-малко гласуваната за района бе на едно от първите места по проценти според новините по телевизията.
и после се зачудих аджеба що така партията за която най-малко се гласува от тези в района ни и още един е сред първенците се сетих че хората пропътуваха граница за да си дадат гласа...
ама нека си седят в къщи песимисти в стил "не гласувам щото съм пич" :Mr Green Fun
жална им майка на следващите избори защото точно с това че пътуващите "хора" гласуват , пе
симистите ще закопаят себе си още повече :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”