Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
testcho
Автомобил:
Двигател:

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 15:36

maxpayne написа:Мрежовия маркетинг по принцип си е малоумна концепция, подходяща е за специфичен тип хора, които няма да коментирам в момента. Разчита на неграмотността на хората, на неудобството им да кажат НЕ, на нахалството на амбициозни продавачи - все неща, които никак не ми допадат.

п.п. "Богат татко, беден татко" е писана като от второкласник за първолаци, просто да си знаеш.

Общи приказки!...
Половината хора се държат като полуидиоти, другата - като цели. Каква книга да им напише? (По-добре не ми отговаряй.)
А и не става дума за мрежов маркетинг.

Последна промяна от testcho на Вто 15 мар 2011 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Вто 15 мар 2011 15:37

testcho написа:KRASUGATA, нямам желание да се дразниш повече. Най-бърз лек - просто смени темата.
lou, кой беше въпроса, би ли повторил? Благодаря!

lou написа:
testcho написа:Когато някой е станал с четирибуквието нагоре, да не си го изкарва на другите, Ljubon. Както казах, никой за нищо не убеждавам. Щом не ти е интересно, свободен си да не идваш. :)
Или те е страх, че ще се окажа с ново VW Polo модел 2010 г.?
Както казах, разсейвам заблуди, нищо повече.

Стига с тези Полота,Мерцедеси и Поршета,това е супер тъпо.Добре разсей ми тази заблуда - защо правиш тази среща и какво мислиш че ще постигнеш ? Мислиш че като дойдеш с това Поло (което междудругото е лишено от всякакви екстри) всички ще кажат ооо искаме и ние. И в тази тема има доста истина, просто ти искаш да я кажеш с други думи ;)

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 15:40

А, ето ще все пак стигнахме до някаква същина. Благодаря, lou!
Ето какво искам аз: всеки си приготвя аргумените, които според него са в полза на собствените му твърдения. Събираме се, излагаме тезите си. А те звучат доста по-различно, когато се представят лице в лице.
Както са казали хората 2 + 2 = 4, но само докато не смениш уравнението. :)

Няма да дойда с Поло-то. Имам и други варианти. :)

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 15 мар 2011 15:46

как да ти обясня, н,,,,,,,,.
никой не иска да обменя аргументи, никой не иска да те слуша, гледа или чете. По-добре се разкарай сам преди съвсем да си се изложил. защото ако не разбра да повторя, тук вярващи НЯМА. пари от мен или някой друг колега от форума няма да изкараш.
единственото което ще постигнеш, както и други преди теб, е че като напишеш името на твоята ,,,,,,,,,, фирма в гугъл веднага под ,,,,,,,,, ви сайт ще излиза тази тема.

Последна промяна от Petrolhead на Вто 15 мар 2011 15:50, променено общо 1 път.

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 15:50

Petrolhead, нещастник викай на образа в огледалото. Пет пари не давам дали ще излиза или не. Схващаш ли?
И за пари не е ставало дума. Хора, тук комплекси ли избивате?

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 15 мар 2011 15:53

на мен ми е любопитно да чуя аргументите му. Естествено те са погрешни, но ще е забавно да ги чуя. За съжаление аргументи не виждам в защита на мрежовия варкетинг. Опс, извинете, то не става дума ИЗОБЩО за мрежови маркетинг - тове е добра практика, впрочем, навлязла много отдавна в щатите - когато Х се свързва с нещо лошо ти веднага заявяваш, че Х изобщо не е това лошо нещо. После с подбрани думи изместваш тежеста на разговора към някакви аспекти на въпросното Х.

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 15:58

Аргументите са само няколко. Няколко блестящи идеи (не продукти), свързани една с друга. И по начина, по който тествах постулатите на Нютон и ги пратих в частния случай, тествам и тези закони...

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 15 мар 2011 16:00

извинявам се за обръщението, към дълбоко-уважавания ни нов колега.
призовавам го да даде повече информация за фирмата в която работи толкова успешно. на всички ни ще ни е интересно, сигурен съм че много от нас ще бъдат искрено развеселени и ще има изблици на силен смях по офисите из България.

ти си колега, да те чуем.

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 16:05

Ха сега де!
Извинението го приемам. На свой ред се извинявам, ако с нещо съм обидил някого.
Всъщност няма да обясня идеята във форум.

Имам някакво съмнение, че ако наистина обясня идеята, по-умничките ще вземат да се разпознаят и някъде хората много ще се натъжат, а другаде могат да избухнат в истински плач, като видят как всъщност ни манипулират богатите.
А аз не искам да ви натъжавам.
Все пак има хора, които дават идеи, изпробват ги, вижда се дали има логика и дава ли резултати. Така обикновенния човек получава шанса в живота, който "е една пиеса" (Шекспир) САМ да си избере ролята! Искаш ли да избираш и можеш ли са две съвсем различни неща!

За домашно, всеки да си потърси какво е пасивен и активен доход.

Последна промяна от testcho на Вто 15 мар 2011 16:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 15 мар 2011 16:05

testcho написа:Аргументите са само няколко. Няколко блестящи идеи (не продукти), свързани една с друга.

Точно - блестящата идея да хванеш едни глупаци и да ги убедиш как ще станат богати глупаци. Сама по себе си идеята наистина е печеливша, аз обаче не харесвам неща/хора, които използват чуждата глупост/наивност за собствена облага. Идеята на телефонните измамници също е блестяща, но... :smackbum

п.п. Сещам се още една блестяща идея - гривната пауър баланс. Абсолютно непотребно парче гума на цена от... колко беше, 30 долара?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 15 мар 2011 16:23

Ама момче, какви аргументи, казах ти че един такъв ми ги раздуваше скоро.
Искрено се зарадвах да го видя, покани ме на бира да говорим "за бизнес".
Всичките ти аргументи завършват със закупуването на първоначален пакет за около 200 лв - тънък вариант, като 120 е чл внос, другото продукти - безплатни.

Боже, наистина няма ли някой да заключи скритата реклама?
Има теми който се ключат просто ей така - какво стана с тази, на ЛС ли тр да напиша на някого - вече репортнах темата, кво става ...

ПС ХАхахха гледам че и домашно си ми дал :) и на колегите

БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Ако темата беше харесвате ли София празна щеше да е в небитието вече :)

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 16:28

Милослав, веднъж написах за чукчата, явно не искаш да се разпознаеш. Идеите могат да се реализират под различни форми, който както ги възприема. Чул си недочул, разбрал-недоразбрал. Коментирай там, където имаш познания.
Дал съм бонус подвъпрос за постулатите на Нютон. Там поне пробвай да ме обориш.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 15 мар 2011 16:28

Милослав написа:Ама момче, какви аргументи, казах ти че един такъв ми ги раздуваше скоро.
Искрено се зарадвах да го видя, покани ме на бира да говорим "за бизнес".
Всичките ти аргументи завършват със закупуването на първоначален пакет за около 200 лв - тънък вариант, като 120 е чл внос, другото продукти - безплатни.

Боже, наистина няма ли някой да заключи скритата реклама?
Има теми който се ключат просто ей така - какво стана с тази, на ЛС ли тр да напиша на някого - вече репортнах темата, кво става ...

ПС ХАхахха гледам че и домашно си ми дал :) и на колегите

БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Ако темата беше харесвате ли София празна щеше да е в небитието вече :)

тъй като колегата не иска да споделя във форум, кажи ти какви са им начините да те направят минимум милионер с Поло.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Вто 15 мар 2011 16:32

Мен това ме кефи на LR, първо те прецакват с 250 кинта ли беше първоначален пакет, после, ако си наистина наивен и продължиш по тяхната система, си длъжен всеки месец да имаш Х лв. потребление от тях. Ти всячески започваш да предлагаш стоките им на който свариш, без оглед дали са ти приятели, роднини, защото всеки месец затъваш все повече с кинти и се ориваш с техните "вълшебни" цярове, козметики и не знам си кво. Във всички случаи LR печели от цялата работа, ей тва ме кефи, колко пре***о за потребителя са го измислили и колко печелившо за тях :да:
и още по- гадно е, че ти нито им се водиш служител че да ти плащат поне мин. осигуровки нито имат какъвто и да е ангажимент към теб.
Поне аз това разбрах от една презентация и малко изпратени материали впоследствие.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 15 мар 2011 16:36

Е нищо ново под слънцето - всичко е оригинално немско и се разпространява само през хора, нищо в нет и по магазини - това са се цитати :) - влизаш с членски внос, като се води че тоя който те вкарва гарантира за тебе - старата пирамидна измама, оттам те ти дават продукти, а ти трябва да развиваш мрежа от още хора под тебе.
Идеята е под всеки да има мрежа от хора, колкото по-голяма ти е мрежата толкова в по-висок кръг с награди влизаш. Мисля че това до какво може да се добреш, зависи и от продажбите, като те ти носят точки.
Имаше и некви цени ниски не знам си какво си - просто в един момент побеснях че тоя ме е поканил да говорим за това, после ми стана смешно и после имах възможност да наблюдавам какво става в заведението докато радио точката говореше ...

Просто е смешно, падение, обидно според мен .... Все едно някой да ти каже "Ей, тъп си" и ти да се кефиш ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”