Пирамидка,то е ясно
Или балъците не са умрели,или препират парички.Между другото това със препирането на пари през такива фирми е доста срещано явление и системата е както съм обяснил в предишният пост-Инвестират се 1 милйон,и се връщат да кажем 600 хилки чисти чисти
Глобал Маркетс. Лъжци! Атлантик кепитъл - ново име!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Глобал Маркетс. Измамници! Атлантик кепитъл - ново име!
След няколкогодишно прекъсване глобал макретс продължават с тормоза - вече под името:
Атлантик Кепитал
Днес 3 пъти ми звъняха от
0882380337
0882383133
Ето и някои репортажи от телевизията:
http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8185
Атлантик Кепитал
Днес 3 пъти ми звъняха от
0882380337
0882383133
Ето и някои репортажи от телевизията:
http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8185
имат поне още едно име: Ломбарди Инвест
офисът им е на ул. „Ралевица“ 38 в една бизнес сграда.
Ако толкова много ти е писнало, а то сигурно е така, отделяш си няколко дни, явяваш се на интервю, в момента в който ти дадат достъп до системата променяш твоя номер и си бегаш, няма да триеш щото ще го възстановят.
тези фирми са големи мошета, преди много години имах достъп до подобна и в непринудени разговори с част от персонала им много неща научих, само че тогава правеха измамите в чужбина, поработиха малко и изведнъж изчезнаха :)
офисът им е на ул. „Ралевица“ 38 в една бизнес сграда.
Ако толкова много ти е писнало, а то сигурно е така, отделяш си няколко дни, явяваш се на интервю, в момента в който ти дадат достъп до системата променяш твоя номер и си бегаш, няма да триеш щото ще го възстановят.
тези фирми са големи мошета, преди много години имах достъп до подобна и в непринудени разговори с част от персонала им много неща научих, само че тогава правеха измамите в чужбина, поработиха малко и изведнъж изчезнаха :)
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
От няколко седмици ме тормозят от Exxus.
Вчера вдигнах скандал на някакъв льольо да спрат да ме тормозят и да ме заличат от базата им.
- Господине, това ни е работата. Базата ние я купувам и няма как да ви заличим
Днес ми звъни някаква жена от същата фирма
0892 497 646 е номера
Мога ли да пусна някъде жалба или как да процедирам.
Интересното е, че ме търсят мен на телефона на майка ми
Вчера вдигнах скандал на някакъв льольо да спрат да ме тормозят и да ме заличат от базата им.
- Господине, това ни е работата. Базата ние я купувам и няма как да ви заличим

Днес ми звъни някаква жена от същата фирма

0892 497 646 е номера
Мога ли да пусна някъде жалба или как да процедирам.
Интересното е, че ме търсят мен на телефона на майка ми

И мен ме тормозеха преди няколко месеца от Exxus. Първо беше някакво момиченце, след като казах да не ми звънят повече, ми звънна някакъв мъж (шеф, колега, не знам), който ми мрънкаше по телефона от рода на "ама защооо
"
След като му казах, че ще подам оплакване в съответната инстанция ми затвори и не ми е звънял повече.

След като му казах, че ще подам оплакване в съответната инстанция ми затвори и не ми е звънял повече.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
и на мен ми звъняха сто пъти едни нахални какички;
0882334881
0882334880
0882334816
0882334881
0882334880
0882334816
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Така сега ми попадна темата колеги. Миналата година работих за тях. Изкарах 1 месец и взех 50лв и то само как. Фирмите са няколко. Global markets, Атлантик кепитал, ITC застраховки и Ломбарди Инвест. Викат ви на интервю за работа, без да ви гледат дали сте завършил основно/средно или всякакъв вид образование. Обещават ти ,че след 2 месеца вече ще си мениджър, ще имаш собствен екип и още куп глупости. Телефоните ги взимат от търговския регистър, където вие сте ги предоставили. Базата данни ти се казва ,че я купуват от catalog.bg, axes и още няколко забравих ги вече. Ако имате фирма по-добре не давайте публично вашият телефон да може да се избира от тези каталози. Аз започнах работа там като застраховател в ITC " най-големия " застрахователен брокер в България
. Пълен смях. Мениджъра на отдела е един миризлив висок глупак на име Георгиев. Казвам миризлив, защото 2 седмици ходи с 1 костюм и 1 риза и е вмирисан. Офиса не е проветлив. Така ,че ако ви тормозят отидете на улица Ралица (това е точно под-околовръстното) там се намират и Атлантик кепитал и ITC и всичките всевъзжмони глупости. Заплата няма, защото договора ти е за 2 месеца УЖ на обучение в което ако те преценят могат да ти изплатят 20,50 или 100лв. Не си губете времето с тях !!!! Та взех 50лв и то благодарение на това ,че викнах комшийката ми на импровизирана "среща" от която взимаш 50лв. Направих скандал и ,че са давали главната фирма Global Markets по Господари на ефира в град Варна и колегите почнаха малко по-малко на първата седмица да се отказват. Именно затова "шефа" дойде някакво кюфте и пред всички ги размаха тея 50лв и ми ги даде в ръката да покаже колко са коректни и ,че плащат. Главно ИТЦ се занимава със застраховки живот не за автомобили и други работи. Мениджъра ни обясняваше как след 2 месеца всеки ще е мениджър ( 8 човека ). Телефония тормоз е огромен. Базата данни както я наричат се повтаря и тормоза на едни и същи хора продължава. В деня който напуснах бях оговорил няколко срещи и взех всички документи и не им ги дадох ,за да не притесняват хората. Отделно им се обадих и им казах да не се занимават с тази фирма, защото са мушенници. След което след 1 час от фирмата ми звъннаха, (отидох сутринта и взех листата с телефоните на хората и всичко) и почнаха да ме заплашват да съм бил върнел листата за да не идвали до нас да ми ги искат. Казах им ако имат смелост да дойдат да си ги вземат но не посмяха. Хората ми благодариха по-телефона и един вид ми улекна ,че не съм ги завлекъл там,защото комшийката ми която я заведох на уж срещата от която беше зайнтересувана още продължават да я тормозят по телефона. Затова не се карайте с хората по телефона дори и те са заблудени милите. Виновниците са тези, които са им мениджъри и шефовете на самите компаний. Говореше се ,че били на Алексей Петров тези фирми докато работих там.

Последна промяна от Milenkatara на Пет 17 яну 2014 21:31, променено общо 2 пъти.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Milenkatara написа: Викат ви на интервю за работа без да ви гледат дали сте завършил основно/средно или всякакъв вид образование..
Като ти гледам правописа, вярно не гледат какво си завършил...
С другото съм съгласен.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Milenkatara написа: Викат ви на интервю за работа без да ви гледат дали сте завършил основно/средно или всякакъв вид образование..
Като ти гледам правописа, вярно не гледат какво си завършил...
С другото съм съгласен.
Никой не обича да чете текст с правописни грешки. Извинявам се просто си вкарвам софийския диалект. Можеше да не ме контрираш така. Старая се колкото мога !
-
- Автомобил:
- Двигател:
привет, попаднах на темата в интернет. Бях клиент на Глобал Маркетс около 4 месеца, в началото ми обещаваха удвояване на средствата, само за един месец. Това така и не се случи, инвестирах при тях 10 хиляди лева, 4 месеца по-късно приклучих взаимотношенията с фирмата с около 12450 лева, не съм разочарован, но все пак не се получи точно така, както обещаваха, сега имам друг проблем, звънят ми от подобна компания на име "Ексус". Как мислите, да се пробвам ли при тях, може и да излезнат по-големи професионалисти ? 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
На това му се казва шаран на гола кука.....
че и за втори път....

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
На мен пък ми се струва, че колегата е от другата страна на въдицата. Въпроса е дали някой ще клъвне.
ivgeorg123 написа:привет, попаднах на темата в интернет. Бях клиент на Глобал Маркетс около 4 месеца, в началото ми обещаваха удвояване на средствата, само за един месец. Това така и не се случи, инвестирах при тях 10 хиляди лева, 4 месеца по-късно приклучих взаимотношенията с фирмата с около 12450 лева, не съм разочарован, но все пак не се получи точно така, както обещаваха, сега имам друг проблем, звънят ми от подобна компания на име "Ексус". Как мислите, да се пробвам ли при тях, може и да излезнат по-големи професионалисти ?
Кои пък ще ти се вържи на твърдението тук....първи пост тук и едва ли не си доволен от тези..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”