Кой ще бъде Шампион на Световното 2006
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teo_ss написа:За сега колкото гледах Англия не направиха кой-знае какъв мач нито пък Германия ще ги видим и другите "фаворити" аз ще викам за Италия
не чувате какво ви говоря
скуадрата са много добър отбор въпреки слабите им игри но те заслужават
а Зидан - един велик футболист направи велика простотия
така е : Великите хора правят велики глупости
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Това световно нещо ми беше много тъпо на мене... нагласена работа... всички са слагали залои, че Бразилия ще станат шампиони, обаче какво става, когато бразилците отпаднаха? - ами всички букмейкъри печелят мимиони и милиарди даже... съотвтно фифата печели, защото са вързани... и така всички диви щастливи и най-вече фрашкани с пари... Може и да не съм прав, обаче много ми замириса - първо бутаха германците, но явно видяха, че ще стане банално всеки път страната домакин да печели, та хайде сега италия, щот имат проблеми в тяхното футболно първенство, за да замажат очите на феновете (големи скандали ставаха там)... мирише според мен, та се не трае 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм така ,много ми падна във очите -въпреки че по принцип си мразя френските педали ,Зидан ми харесвапе -до трая вечер ,такива постъпки са по подходящи за Миньор Перникaudiokick написа:Още не мога да повярвам какво направи Зидан!!! Мисля, че плачеше по пътя към съблекалнята. Наистина тъжен край за един невероятен футболист.

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Това световно нещо ми беше много тъпо на мене... нагласена работа... всички са слагали залои, че Бразилия ще станат шампиони, обаче какво става, когато бразилците отпаднаха? - ами всички букмейкъри печелят мимиони и милиарди даже... съотвтно фифата печели, защото са вързани... и така всички диви щастливи и най-вече фрашкани с пари... Може и да не съм прав, обаче много ми замириса - първо бутаха германците, но явно видяха, че ще стане банално всеки път страната домакин да печели, та хайде сега италия, щот имат проблеми в тяхното футболно първенство, за да замажат очите на феновете (големи скандали ставаха там)... мирише според мен, та се не трае
почти съм на твойто мнение, само дето бутането беше до 1/4 финал, след това смятам, че всичко беше въпрос на късмет....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”