такова нещо в emsc не видим.
П.П. Жоро, в Ловеч също се е усетило

GREEN_lADY написа:сега в провинцията празнуват и се молят да удари 3то 10та степен
enigma79 написа:GREEN_lADY написа:сега в провинцията празнуват и се молят да удари 3то 10та степен
И свещи палим даже![]()
Ивчо защо реши в Ловеч,ще звъна на Васо да видя дали не го е усетилСериозно според мен,това си е пълна измислица.Май от метрото ще е това,да не би вместо да копаят да взривяват отдолу и да викат земетресение че било
Tyan написа:Зементресението е с епицентър точно в нас ...ахаха не се ебавам ....
mirkata 4020 написа:enigma79 написа:GREEN_lADY написа:сега в провинцията празнуват и се молят да удари 3то 10та степен
И свещи палим даже![]()
Ивчо защо реши в Ловеч,ще звъна на Васо да видя дали не го е усетилСериозно според мен,това си е пълна измислица.Май от метрото ще е това,да не би вместо да копаят да взривяват отдолу и да викат земетресение че било
Усети се,витринките на магазина потрепераха,и леко земята.
А Васето ако е в механата нема как да го е усетил
Смятам знаеш кой трябва да се включи за им биеме рекордаdobrin написа:А колегите в Ауди форума са вече на 12 страница
dobrin написа:
А колегите в Ауди форума са вече на 12 страница
nosex написа:Вертикален ли е бил труса или хоризонтален, някъде оповестиха ли го?
Утре и вдругиден пак няма да кълве рибата...![]()
ISRalien написа:Вертикален писаха на няколко места, пък и на леглото ме клатеше нагоре-надолу, а не налево-надесно![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта