А тези филми за престъпления по пътищата... статистически са толкова вероятни колкото и да хванеш компютърен вирус от yahoo.com или да те пребият на път от спирката, да речем. Вервай ми, имам поглед върху това. Или поне върху официалната статистика

PS магистралните работят по сигнал от митница/гранични. Случаят, който момчето го описва е по скоро локални пишлегари, ако е в Бъглария. Представи си аз и още 4 ма авери да лежим в канавката и да чекаме некой да ни спре... Е,'убаво, ще ни спре някоя шкода 120 с дядо - ще го ограбим... да го убиваме ли ...? ако го убием ще ни подгонят за убийство, ако не - ще разкаже на ченгетата след половин час и имаме въоръжен грабеж на пътя - веднага почват блокировки на пътищата, иамт нашто описание - а колко сме припечели...? Никой нормален /имам предвид над 23 г. и над 5 г в занаята/ бандит няма да разчита на случайно спряла кола за да се препитава. Много по добре да сложи чорапа на главата и да влезе в нормален чейндж или бензиностанцията, след 5-6 дена наблюдение на инкасото.