Ще помоля последните двама, да не се подиграват, че не се знае НИЕ къв може да го ядем в Турция
:CSKA :CSKA

Левски в Шампионска лига.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Ангел Иванов написа:...
By DarikNews
http://dariknews.net/view.php?p=article&tid=10&id=84680
Eми прав е човека за съжеление
Изобщо, ама изобщо не е прав.
Искате да кажете, че аз като съм бил за Барселона, не съм българин ли? И кво общо има това с европейския съюз? Не мога да разбера що се намесва политиката във футбола. Както и патриотизма с фенщината - неща, които нямат нищо общо.
1. Аз виках за Барса, просто защото съм фен на Барса. Срещу Челси, няма да викам за Челси.
2. Защо постоянно се насажда, че видиш ли като си българин, трябва да викаш за българския отбор. Ми аз освен българин, съм и европеец (поне по географска карта, не по европейски съюз)... а и двата отбора са европейски... ми що да не викам за Барса.
От друга гледна точка съм от Сливен. Тъй че принципно двата отбора би трябвало да са ми равнозначни - един от София и един от Барселона...
Защо трябва да гледам от гледна точка на държавата, а не примерно на родния ми град или континент?
Не мога да разбера някои хора що се опитват да изкарат, че едва ли не при успехи на клубните ни отбори, ще заживеем по- добре и ще влезем в Европа и за това аз трябвало да викам задължително за българските отбори, а ако не викам за тях - видиш ли не съм българин.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
мани мани са се бъзгаме ама у четвъртък ако ни надупат тея ше ни спукат от ебавки:)но идва Челси и да си помислятlilo_stich написа:те многу са на твойтъ мнение,ама си трайкатOne написа:kotse_botse написа: .....Изобщо, ама изобщо не е прав.
...... а ако не викам за тях - видиш ли не съм българин.
ей разгеле един на моето мнение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Санто?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”