http://lifestyle.ibox.bg/news/id_88600753
Muncho написа::cry:![]()
![]()
Имам билет за продаване....
бтв.. след малко ритуално ще изгоря фланелката си
beuchat написа:Чудя ви се на акъла,защо вярвате на тази "новина"?Нормално е да пуснат такава глупост ден преди концерта,за да им излезе лошо име и да им спаднат продажбите.Намерили са някакъв който прилича на Тил и са го направили да изглежда като него.Металика да отидат там също не ми се вярва.
beuchat написа:Чудя ви се на акъла,защо вярвате на тази "новина"?Нормално е да пуснат такава глупост ден преди концерта,за да им излезе лошо име и да им спаднат продажбите.Намерили са някакъв който прилича на Тил и са го направили да изглежда като него.Металика да отидат там също не ми се вярва.
kiko написа:не искам да убивам всичко детско във вас,но мнението на западняците за страните от нашата част от света e ,че тук жените са евтини и е*ливи...къде могат организаторите да намерят безплатни к*рви-ами естествено в чалготека в студ град...
скъсали са им шундите и сега доволни ще се размажат на сцената и ние заедно с тях....
hooligans написа:kiko написа:не искам да убивам всичко детско във вас,но мнението на западняците за страните от нашата част от света e ,че тук жените са евтини и е*ливи...къде могат организаторите да намерят безплатни к*рви-ами естествено в чалготека в студ град...
скъсали са им шундите и сега доволни ще се размажат на сцената и ние заедно с тях....
странно виждане имаш за чалгаджииките ...
аз ако знаеш колко надрусани свини съм . в червило ...
да ти кажа , там е по вероятно да топнеш котвата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта