Пушите ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Snejoky написа:Това лято ще станат 11г., от както спрях да пуша. Сега съм враг №1 на цигарите постоянно агитирам някой да ги отказва. Някои от форума, няма да цитирам имена, знаят много добре за какво става въпрос и ще се сетят.
тва па е много смешнУ.Довчера някой си ми пуфтял 3 кутии,сега става по - върл и от непушачите.
Всеки да помни откъде е тръгнал и къде е бил

- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Пуша - навсякъде, и в колата най-вече. Доставя ми огромно удоволствие и затова го правя. Никога не съм се опитвал да ги откажа. Колата е направена за да ми е удобен живота и да ме вози от точка А до точка Б, когато поискам. Като се счупи - ще я хвърля и ще си купя нова. В нея пак ще пуша, пия и правя секс 

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
така е, Деър Девил не съм бивш пушач,ама не мога да приема някой пушил до вчера - верно проявил геройство да ги откаже/спре- днес обжаче да ми се прави на по непушач от непушачите.
А, че дима ви дразни и ви напомня и пр.,тов аго знам, но да спреш цигарите не означава САМО да не пушиш , а да не се тровиш всеки път, когато видиш запалена, да не се тровиш душевно имам предвид, това е магията!
Инак - съгласен съм , да пушиш пред непушач, пък бил той и бивш пущач,и да го правиш перманентно, е лошо.
Виж,ако обаче излезем на бира веднъж и некой ми чете морал....аре моля ти се
А, че дима ви дразни и ви напомня и пр.,тов аго знам, но да спреш цигарите не означава САМО да не пушиш , а да не се тровиш всеки път, когато видиш запалена, да не се тровиш душевно имам предвид, това е магията!
Инак - съгласен съм , да пушиш пред непушач, пък бил той и бивш пущач,и да го правиш перманентно, е лошо.
Виж,ако обаче излезем на бира веднъж и некой ми чете морал....аре моля ти се

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
bobo7 написа:ти си новоизлюпен ощеbatmilko написа:bobo7 написа:еми то най-върлите антипушачи са бившите пушачи! това си е факт!
тва не е верно, за справка бай ти миле
от началото на юни месец 2006 г. пуша по една цигара на ден.... а дали съм новоизлюпен, ааааа?????2
за пушачите съм непушач, за себе си съм пушач, ма на никой не съм казал - трябва да пушиш или не трябва да пушиш.... щом го кефи някой нещо, да го прай
Върни се в “ОФФ-Топик - други”