ebay доставки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ebay доставки
пускай си.Англия не е на другият край на света 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами до 45 дни от закупуването се пуска. Аз вчера на 40тия ден отворих диспут в PayPal. Не си губи времето-иначе може да изгориш с парите.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
нека запознатите да кажат какво трябва да направя 

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Пиши първо на човека да видиш какво става. Може да ти прати ново (както се е случвало при мен) или да ти върне парите без case. Опитай се да бъдеш човек първо :)
Пък после пускай, да. Обикновено пратките от UK ми пристигат до 3 седмици максимум (обикновено 1-2). Макар че съм почти сигурен, че проблемът не е в него, а в нашите пощи. Тъкмо преди малко писах едно мнение по въпроса колко жалки са те.
Пък после пускай, да. Обикновено пратките от UK ми пристигат до 3 седмици максимум (обикновено 1-2). Макар че съм почти сигурен, че проблемът не е в него, а в нашите пощи. Тъкмо преди малко писах едно мнение по въпроса колко жалки са те.
- MITKO_DVD
- Контакти:
пуснах и на двамата по едно съобщение,като връзката я направих от профила им който е на нещата който съм поръчал 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Отиди до местния пощенски клон и провери,дали случайно няма нещо за теб!
- MITKO_DVD
- Контакти:
k_garchev написа:Отиди до местния пощенски клон и провери,дали случайно няма нещо за теб!
битер малките деца съм баце вече тия ме намразиха през ден-два хода,в първия раб.ден бех сега ще ходя пак в понеделник и спирам да се излагам повече

- pomeoo
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABD
- Контакти:
При последната ми поръчка от Ebay стоката, кото поръчах беше от Китай,
бях я поръчал в началото на октомври, пристигна при мен на 10-ти Декември...!
Пуснах я да пътува по пощата. Лично аз повече стока от Китай не бих си поръчал, незавизимо от вида на транспорта, разликата в цената не е кой знае каква, ако поръчваш да речем от UK.
бях я поръчал в началото на октомври, пристигна при мен на 10-ти Декември...!
Пуснах я да пътува по пощата. Лично аз повече стока от Китай не бих си поръчал, незавизимо от вида на транспорта, разликата в цената не е кой знае каква, ако поръчваш да речем от UK.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Тук не съм особено съгласен. В смисъл, че ако две еднакви стоки ги има и в Китай и в ЮК-може да помислиш. Аз обаче обикновено поръчвам неща, които се предлагат само в Китай и нямам избор. Чакам си месец-месец и половина, но пък съм доволен. Няма такива неща на такива цени 

- MITKO_DVD
- Контакти:
Питане :
с единия играч се разбрах ме ще ми пусне отново стоката и се надявам да я получа този път
с другия обаче директно ми е отговорил че ми връща парите за продукта + доставката и че парите трябва да ги имам в PayPal вече,като го отворих виждам парите ,но в налични пари ми стой едно голямо ЗИРО,какво значи това,пратил ли ми е парите или не
с единия играч се разбрах ме ще ми пусне отново стоката и се надявам да я получа този път
с другия обаче директно ми е отговорил че ми връща парите за продукта + доставката и че парите трябва да ги имам в PayPal вече,като го отворих виждам парите ,но в налични пари ми стой едно голямо ЗИРО,какво значи това,пратил ли ми е парите или не

-
- Контакти:
Би трябвало да значи, че е refunded. Не пише ли някъде? Като дадеш Transaction Details на плащането и трябва да има отдолу Related Transactions - там някъде трябва да пише Refund.
Аз ти казах да не тръгваш с рогата напред, дано да няма проблеми :)
- MITKO_DVD
- Контакти:
dentdaemon написа:Би трябвало да значи, че е refunded. Не пише ли някъде? Като дадеш Transaction Details на плащането и трябва да има отдолу Related Transactions - там някъде трябва да пише Refund.
пише да,
но аз даже не знам как да "тръгна с рогата напред",квото и да значи,
просто питам какво и как да направя

това значи ли че мога да разполагам с тези пари

-
- Контакти:
Ако искаш, дай за всеки случай скрийншот. Но щом пише Refund с дата, значи да - върнал ти е парите. Дали можеш да разполагаш вече с тях не мога да ти кажа, защото не знам колко бързо стават банковите преводи.
Под 'рогата напред' имах предвид диспут в ибей/пейпал, без преди това човекът да се е свързал с купувача/продавача
Под 'рогата напред' имах предвид диспут в ибей/пейпал, без преди това човекът да се е свързал с купувача/продавача

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Парите ще са ти отново в картата след около 5 работни дни!
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
MITKO_DVD написа:Питане :
...
Внимавай, защото ако минат 45 календарни дни от поръчката нямаш право да отвориш кейс, и ако обещаната стока не дойде пиеш една студена вода. Аз имах подобен случай лятото, забави се стоката, отоврих кейс в ebay, продавача каза, че ми е пуснал отново стоката, минаха се 28 дни (срока на кейса е 30 дни), писах му пак, помоли ме да почакам още малко, защото пътят бил дълъг. Не му се вързах и писах в кейса да ми върнат парите. Стоката така и не пристигна, ако му бях повярвал да почакам още малко и аз щях да пия една вода :)
Така че моят съвет е като наближат 45 дни от поръчката да си отвориш кейс за да имаш още някакъво време да си изчакаш доставката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”