Както и "Йерихон" - нелошо копие на ЧЗ-75.
http://www.auctionarms.com/search/displ ... um=6771279
Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от kokovanev на Пет 30 мар 2007 9:24, променено общо 1 път.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
http://world.guns.ru/handguns/hg44-e.htm
Един от любимите ми пищови.Изпитан от израелците в бойни действия.
Един от любимите ми пищови.Изпитан от израелците в бойни действия.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И фреското е добро. Преди пуцах с една ловна пушка френска. Нямяше почти никакъв откат, не като руските ама за сметка на това беше малко неточна.
Може да е била изкривена цевта с кофти бренекета... Тя беше малко като курва тази пушка.
Затова не съм и привърженик да се отстъпва ловното оръжие за ползване от други хора вече.
В последствие остах без роднината с разрешителното за нея, нямаше каса и я продадох...
Иначе ако имате енциклопедия за ловно оръжие на български няма да е зле да оставите линк.
Интересува ме патроните имат ли някакъв срок на годност примерно или ако са добре съхранявани на сухо вършат работа и след 10 години?
Капсата може ли да се скапе от стояне? Барута да се навлажни и да не пали? Сега по новите закони ловни патрони без документи за закупуване могат ли да се продават? Или трябва да ги дам на КОС?
Е такива неща...
А с тия постолети може да ходите да плашите гаргите,
още повече с газовите...
ама не и да ходите по улиците с тях.
А това всеки да си носи оръжието на срещите е още по-зле... щото е наказуемо.
С оръжие се ходи в гората ама не и на масови мероприятия и кръчми.
Щото стават сакатлъци.
Това да не като виж каква играчка си имам ... дай да пострелям малко с нея... я по серизно.
Освен да домъкнем и пушки с 20 30 кутии патрони на срещата.
Нова година мина май...

Иначе ако имате енциклопедия за ловно оръжие на български няма да е зле да оставите линк.

Интересува ме патроните имат ли някакъв срок на годност примерно или ако са добре съхранявани на сухо вършат работа и след 10 години?

А с тия постолети може да ходите да плашите гаргите,

А това всеки да си носи оръжието на срещите е още по-зле... щото е наказуемо.

Това да не като виж каква играчка си имам ... дай да пострелям малко с нея... я по серизно.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Блеки, напиши какви патрони и в кой калибър имаш, може да се разбереме нещо да ходиме да ги изгърмиме
най-сигурния начин да си прецакаш пушкатапопринцип е точно този-с неизвесни патрони....кой знае къв и колко е барута вътре, особенно ако са снарадявани ръчно....
Енциклопедии си свалих преди време от Арената ама са на руски, ако искаш ще ти пусна линк....DJVU формат са обаче....
ПС Немското оръжие е било лидер на световния пазар доста дълго.Немците винаги са знаели как да правят оръжие, както впрочем и руснаците.....
аз стрелям с ловна пушка SIMSON произведена в заводите в SUHL, където се превят и Меркел и Зул....12к надцевка с един спусък-спортинг изпълнение,бяла глава.Много красива пушка е.С половин килограм е по-лека от Иж, а налягането на което могат да бъдат подложени цевите е много по-голямо от това на руските пушки.
Много съм доволен от нея.Просто ти "ляга" на рамото.

най-сигурния начин да си прецакаш пушкатапопринцип е точно този-с неизвесни патрони....кой знае къв и колко е барута вътре, особенно ако са снарадявани ръчно....
Енциклопедии си свалих преди време от Арената ама са на руски, ако искаш ще ти пусна линк....DJVU формат са обаче....
ПС Немското оръжие е било лидер на световния пазар доста дълго.Немците винаги са знаели как да правят оръжие, както впрочем и руснаците.....
аз стрелям с ловна пушка SIMSON произведена в заводите в SUHL, където се превят и Меркел и Зул....12к надцевка с един спусък-спортинг изпълнение,бяла глава.Много красива пушка е.С половин килограм е по-лека от Иж, а налягането на което могат да бъдат подложени цевите е много по-голямо от това на руските пушки.
Много съм доволен от нея.Просто ти "ляга" на рамото.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа:Li4o написа:Kingpin написа:Аз си имам два Байкала 442 и Глок 28 кал. 380 auto (бойни)![]()
Както и ловна пушка "ИЖ-53Е" и ловно-спортна пушка "ИЖ-57С" (рядка е много)...
Опаа - леееко...
Това какво трябва да значи?
Че аз имам:
Една Beretta 92F, един Glock 17, един Glock 19, един Taurus .454, един Smith & Wesson 686 - .357 Magnum и един AK-47(с него си стрелям по Нова година)....

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:Kingpin написа:Li4o написа:Kingpin написа:Аз си имам два Байкала 442 и Глок 28 кал. 380 auto (бойни)![]()
Опаа - леееко...
Че аз имам:
Една Beretta 92F, един Glock 17, един Glock 19, един Taurus .454, един Smith & Wesson 686 - .357 Magnum и един AK-47(с него си стрелям по Нова година)....
Няква безмислена ирония виждам в цялата тая работа, не мисля, че ти отива

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа:Li4o написа:Kingpin написа:Li4o написа:Kingpin написа:Аз си имам два Байкала 442 и Глок 28 кал. 380 auto (бойни)![]()
Опаа - леееко...
Че аз имам:
Няква безмислена ирония виждам в цялата тая работа, не мисля, че ти отиваЧовека пита, аз отговарям. Ако не ми вярваш ела да ти ги покажа, даже щи дам да стреляш ако си на зор
![]()
![]()
![]()
Ха ха ха - започна да става забавно - ама нещо не ми се спори за простотии....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”