hristian37 написа:ми ако мислиш, че е по добре да виждаме
във всяка една институция, в която няма правила царства анархията...ако модовете не модерират ще се самоунищожи форума...
Повярвай ми имам доста по големи форуми...и е изпитано...
L&R написа:Хайде да търсим някакви приемливи решения, че караниците са ненужни и не водят до никаде(само не ми казвайте , че спорите).
Въпрос:
Какво точно не ви харесва от тези които се грижат за форума?
За момента от написаното отсях само строгото модериране така ли?
Бъдете конкретни стига общи приказки.
Lizard написа:П.П.2. Модератори, админи и други там разни шматки вместо да си вършите тихичко работата вие тука сте седнали да се обяснявате на УСЕР-а.
Ако нещете конфликт с УСЕР-а :
1-во спрете да се изявявате през 5мин във ОФФ-топика (имате си и други раздели който също има ко да триете.)
2-ро като ше триете, триите го когат не неактивно или слабоактивно. може да почнете със разчисване на стари безмислени теми от 2004 насам. За да ни е по-лесно в търсачката.
vasstop написа:Lizard написа:П.П.2. Модератори, админи и други там разни шматки вместо да си вършите тихичко работата вие тука сте седнали да се обяснявате на УСЕР-а.
Ако нещете конфликт с УСЕР-а :
1-во спрете да се изявявате през 5мин във ОФФ-топика (имате си и други раздели който също има ко да триете.)
2-ро като ше триете, триите го когат не неактивно или слабоактивно. може да почнете със разчисване на стари безмислени теми от 2004 насам. За да ни е по-лесно в търсачката.
Е тука ме ядоса!
Някой да ти е длъжен?
Да не мислиш, че си отделям от личното време аз и всички останали, да ти правиме диванчепраз тука на теб!
Работа? За каква работа говориш, случайно да ми плащаш заплата?
Аман от такива, дето си мислят, че някой им е длъжен за нещо.
Нашите потребители са написали 369361 мнения
Имаме 9413 регистрирани потребители
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта