DragoGT написа:абе аз съм продавача (ама все още се чудя дали да се продава...)
тоест има ли интерес към такива жилища
ами викни си аганция за недвижими имоти да ти направят оценка
santo_trafficante написа:аз лично бих се замислил дали да купя там.DragoGT написа:абе аз съм продавача (ама все още се чудя дали да се продава...)
тоест има ли интерес към такива жилища
1.няма къде да се паркира/не че пред нас има/
2.мноо шумно
3.цената ще е такава че ще взема апартамент и половина малко по далече от теб.
Rabbit_TDI написа:Само да добавя ,че скоро влиза/или май вече е влезнал/ закона ,че офиси на жилищни етажи не може/само на партер и то с обособен вход/ и подобни апартаменти съвсем ще падне търсенето/на шумна улица в центара/.В такъв ред на мисли ако намериш копувач с цена не се замисляй.
dobrin написа:Аз лично за сега не съм чул за познат, който да има проблеми с кредити, да са взели нечие жилище или да продават без пари.
Само един пример - познати на един приятел са ходили да гледат жилища в кв. Банишора в София. Цените са от 950 евро нагоре за завършено или не съвсем завършено ново строителство. Реално най-изгодното, което са намерили, е 950 евро напълно завършено, до затвора. С пазарлък да падне на 900. Та цените не са паднали кой знае колко. Според мен и няма изгледи да се сриват, както много хора им се иска.
Застоят в търговията с недвижими имоти в момента е пореден от няколко основни причини, първата от които е по-трудното финансиране от банките. След това надеждата, че цените ще падат, и трябва да се изчаква.
След като отпаднат тези два фактора, което постепенно вече се случва, пазарът отново ще се върне в старите си нива.
Хубавото е, че цените няма да растат вече така стремглаво, а и банките ще отпускат по-разумно кредити.
Pichaga написа:сото, увеличиха ти срока на кредите ли?
това н Испания ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: railfan и 21 госта