vit_autosofia написа:Аз съм за,но лошото е че българите сме робска нация.Могат да ни тъпчат и завират където си пожелаят
подкрепям напълно
за тия 2 ст не давам ти па чак тубиamikus написа:Аз съм за всички коли пред парламента с туби бензин всеки заливаме и палим![]()
Трябва да има протест всичко се вдигна двойно от лятото до сега това е държава на народа а не на Сергей,Охмед Джолан и друга измет.В Италия им вдигнали макароните там с некви центове и тия веднага стачки и тн.В Гърция пак са единни а тука секи мишкува робска държава сме ние.
amikus написа:Аз съм за всички коли пред парламента с туби бензин всеки заливаме и палим![]()
Трябва да има протест всичко се вдигна двойно от лятото до сега това е държава на народа а не на Сергей,Охмед Джолан и друга измет.В Италия им вдигнали макароните там с некви центове и тия веднага стачки и тн.В Гърция пак са единни а тука секи мишкува робска държава сме ние.
longora написа:В момента малко над 1000Евро не ми стига на месец ... В тези пари влизат - данъци, такси, храна, дрехи ( рядко ) и бензин и нафта за колите ( ако се налага и поддръжка ) Дрехи нямам много защото не се произвеждат много за мен, и колата не се кара толкова много ... харчи се най-много за храна и данъци .. Еми 2000лв+ просто не стигат.... тва е.
longora написа:Ами аз давам ДОД около 1500-1700лв на година ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта