На няколко пъти докато прочета всички страници ми се насълзиха очите.С кръв немога да помогна заради тату,ама утре ще отида до църквата на суходол и ще се моля за колегата.
П.п:Преди години кръстника ми катастрофира много тежко с мотор и беше в подобно състояние от което три дни в кома.
Тогава аз ходих пак на тази църква защото ми казаха,че там има камък със сила която като си пожелаеш нещо и то се збъдва.
Отидохме с приятелката ми и се молихме на този камък на колене,след ден два кръстника ми се сабуди.
Дано и утре като ходя до там и се помолим с приятелката ми брат ти да се възтанови и да няма проблеми.
Ако мога да помогна и с нещо друго пишете ЛС, Здравко.
Успех и дано да се оправи по-бързо и да няма последствия от травмата.
След катастрофа колегата mkII от форума почина!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За жалост късно виждам темата ,но още утре ще прозвъня там познатите и се надявам все някой от тях да има връзки в Полицията.Ако имам резултат веднага ще пиша и аз.DragoGT написа:radotom написа:Пуснато е вече, но да го видят повече хора, поне това да не го мислят:ivelina_yankova написа:моляте пусни ги тея неща във форумите от мое име, че интернета ми е . .. . УЖАСЕНкогато стана нещастието трябваше да го оправям и . . .. . ПУСНИ ТОВА! Хора има нещо за което се надявам да помогнете! В тридневен срок, т.е. до днес трябва да се уведомят застрахователите на колата! Проблема е че документите са в Самоков-полицията там, а аз нз каде е застрахован! Ако някой може да помогне спешни относно това регистрационния номер на колата е СО 3843 АК! Някой ако може да звънне на познат там в полицията или при някои от застрахователните институции да провяери и уведоми....
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА БРАТЧЕТО МИ
и това от мен - Едно момиче ми се обади и ми даде телефон на един доктор, но трябва да се стабилизира за да се правят по-нататъшните операции! БЛАГОДАРЯ И !
МОЛЕТЕ СЕ ДА ВЪРВИ НАПРЕД
ако беше в дупница веднага щях да помогна
в момента съм задействал една връзка с полицай от боровец
чакам информация
веднага ще пиша
Стискам палци на момчето и от все сърце се моля за него и близките му.
- Tomata-1667
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.....
и аз се моля да се оправи
ако трябва кръв съм насреща
стискам палци и силно се надявам докторите да ни зарадват тези дни..........
ако трябва кръв съм насреща
стискам палци и силно се надявам докторите да ни зарадват тези дни..........
-
- Автомобил:
- Двигател:
nosex написа:Последна информация от ''първа ръка'' - 100% достоверна за състоянието на Вальо:Приятелят ти е в централна реанимация в стабилно тежко състояние. В изкуствена кома е. Снощи (03.04.2008) са спряли лекарствата, които го държат в кома, за да проверят дали има реактивност. Събудил се е и е отреагирал. Това е обнадеждаващ прогностичен белег. Водеща ще е и ще се реагира според черепно - мозъчната травма. До този момент е в стабилно състояние. Много тежко, но СТАБИЛНО! Знам, че е на доста силни антибиотици, но това е за да се предотврати развитието на инфекция и сепсис. От лошото, хубавото е, че кръвта е изтекла, а не се е задържала да направи огромен оток. Има си мозъчен оток, ще има и проблеми след това, но важното е момчето да оцелее. Изкарал е първите 24 часа. Това е нещо! Реагирал е при спиране на седация и това е нещо.
Хората са доста мотивирани там, защото е много млад. Освен това, за съжаление на тях основния им контингент са катастрофирали с политравми, така че са ошлайфани в грижата и спасяването на такива хора.
Факта, че е толкова млад е само в негов плюс.
Има реална опасност, поддържат това състояние, за миг не се е будил- все пак постоянно питам! Последният път дежурната завършваща днешната си смяна каза да се молим за още часове, още и още! Дори каза цитирам " НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КОМАТА"! треса се цялата и ви пиша МОЛЕТЕ СЕ, НЕ СПИРАИТЕ ДА ВЯРВАТЕ, КАКТО АЗ ВЯРВАМ В СИЛНИЯ МУ ДУХ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ! Организма му трябва да се справи с травмите, за да предприемат каквато и да била по-нататъшна операция! Дежурната каза "операция може и докато е в кома да се направи, проблема е че няма стабилни показатели на кръвта и налягането, и дори да тръгнем да го местим може да стане най-лошото... Има температура, не можем да я повлияем- тя е малък проблем, ТРАВМАТА НА ГЛАВАТА Е МНОГО СТРАШНА! Не мога да ви дам процент-оцелял, просто не ме питайте" Нямам представа какво разбирате под информация 100% от първа ръка! Аз постоянно питам и са ангажирани всички! Просто трябва време организма да се пребори, ако излезе от кома в този момент няма да издържи на болката, те го поддържат в кома! Завеждащия даде сведения: "Почти не реагира на силно болков дразнител, малко се е качил хемоглобина, травмите са тежки и губи много кръв от бедрата - по 500гр на ден ( или половин ден-нз), зениците са се свили! Белите дробове са добре, кръвта в тях е била нагълтана по време на травмата, състоянието е тежко"! Казах ви какво стана като му говорихме до него, знам и ВЯРВАМ ЧЕ НИ ЧУСТВА И УСЕЩА ВСИЧКО И ВСЕКИ КОЙТО МИСЛИ ЗА НЕГО С ДОБРО И НАДЕЖДА! ДА СЕ МОЛИМ.....
Състоянието е критично, поддържат го апаратите, надяват се сърцето да работи още по-силно и да поддържа кръвозагубата
Последна промяна от ivelina_yankova на Пет 04 апр 2008 23:05, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
кураж
БЪДИ СИЛЕН ВАЛИО С ТЕБ СМЕ!!!НЕКА ВСИЧКИ СЕ ПОМОЛИМ И ЗАПАЛИМ ПО ЕДНА СВЕЩИЧКА ДА Е ОТНОВО С НАС
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”