Не пуснах нова тема, понеже е писано 100 пъти по въпроса, жалко че си оставаме само с писането, с моя пост не очаквам нещо да се промени, просто искам да изкажа възмущението си и мъката си
Чесно казано се чувствам преебан, че си взех дизел! Факт е че повечето хора си взимат дизел именно заради икономията(а преди и заради оп евтината цена на дизеловото гориво), но стига приказки добре познати на всички! Да ви кажа новината от днес. След спускането ми от НИМ по България се загледах в палавата табелка на омв с цените на горивата и гледам 2.48(с усмивка на уста си мисля, че това е цената на "спортната" нафта/тя беше 2.5*/ и си мисля че щом тя е паднала, сигурно като никой път цените са паднали

), но като се приближих още малко гледам цената на "спортната" нафта 2.62 и осъзнавам отново какъв са ни го набили без вазелин, за пореден път

Та аз миналата седмица пътувах и беше ~2.35->2.38мах... към края на седмицата 2.42 и хоп днес изненада 2.48... каквото и да кажа ще е без смисъл, след осъзнаването че нафтата е вече ~2.50, а тея хубавци говореха за още едно увеличение от рода на 10-15стотинки за лятото, ме заболя сърцето