fena_vd написа:.....Просвирих канелите -дадох ги на кусо ....
И аз така.... буретата станаха, като скачени съдове, но от толкова "свирки"

Iavor написа:За да заредя в Петрол(а то ще е след като почна да зареждам в Лукойл,от който не си взимам и вестник,както казват колегите),трябва да съм обут с ония картонените обувки,за еднократна употреба,или това да е последната бензиностанция на Земята,и да е свършил твърдият алкохол на цялата планета,както и керосина,спирта за горене,ферментиралите джанки,и въобще,всичко,което мога да използвам за гориво,вместо продуктите на Петрол!И то-първо на колата на тъщата!
Smoke написа:нали трябва да се почне от някъде...а ти защо си се регистрирал?само да критикуваш ли?
One написа:boi4eto написа:Браво бате,еми те май болшинството са такива. :само левски
браво бате
по-прос си от тия на снимката- гаранте
манталитета ти е като на мангал-педал
chefito написа:к*ра ми е 6 санта ....много спам теми?
Ludia написа:chefito написа:Ludia написа:Чефи, що не ме вземеш да ти пея? и дупката/ите ще ти запълня
нема да моеш да запълнеш дупката на таблото....виждал съм ти шланга...нема да я уплътни
а ако добавиме и двете кранчета отдолу, няма ли да се запълни?баси дупката имаш......
chefito написа:LILO&STICH написа:еми тогава ти трябва зарядно за кола за лаптопа+GPSможе с кабел или "син зъб"The Red Guy написа:Лаптоп да, на телефон няма да е удобно - искам нещо, което да стои постоянно в колата - лесно да го ползвам докато карам.
мое да земеш и белия зъб да те навигира из снежните виелици...също мое да вие срещу луната...и да лови малко сърнета...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта