..друго е да хванеш там ,където другите не могат За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
koldi811
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За Риболовците
аз лично не изпитвам никакъв кеф на платен водоем,мога и в нас да си зарибя с какви ли не риби и да ги ловя после,егати кефа
..друго е да хванеш там ,където другите не могат
,а и тези платени водоеми с тия шашми,за да не кълве...,само парите да си дадеш и пак нищо.
..друго е да хванеш там ,където другите не могат -
gtracing1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хубави червеноперки от Лобош до стената
Последна промяна от gtracing1 на Чет 04 авг 2011 12:19, променено общо 1 път.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Чудесен риболов на Лобош 
-
koldi811
- Автомобил:
- Двигател:
колеги,някой скоро на Лобош от към Радибош ходил ли е,защото разбрах,че събират такси за ловене?
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Доколкото разбрах таксата е незаконна. Обяснението им, че брега е техен било пълна глупост. Отсвирваш ги най-безцеремонно и продължаваш да си ловиш.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... =3&t=46282
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... =3&t=46282
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Вчера привечер към 18.30h ходих на язовир "Дяково" и с две дънни пръчки и един камшик за Уклей направо станах разноглед.Учудващо добър риболов се получи на дъно излизаха Каракудки по 500-600грама и така до 22.00h.
За съжаление нямам снимки
И ентусиазиран от предишната вечер сутринта в 6h.бях пак там и познайте до 11.30h нито едно почукване на дъно и плувка.
Към обяд севтето почна с две Каракуди близо по 1кг. и после в на-голямата жега почти същия цирк като от вечерта.
Такъв откачен риболов за първи път ми се случва
За съжаление нямам снимки
И ентусиазиран от предишната вечер сутринта в 6h.бях пак там и познайте до 11.30h нито едно почукване на дъно и плувка.
Към обяд севтето почна с две Каракуди близо по 1кг. и после в на-голямата жега почти същия цирк като от вечерта.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ivostefanov написа:Вчера привечер към 18.30h ходих на язовир "Дяково" и с две дънни пръчки и един камшик за Уклей направо станах разноглед.Учудващо добър риболов се получи на дъно излизаха Каракудки по 500-600грама и така до 22.00h.
За съжаление нямам снимки![]()
И ентусиазиран от предишната вечер сутринта в 6h.бях пак там и познайте до 11.30h нито едно почукване на дъно и плувка.![]()
Моите снимки от предишната страница са баш от там, първи ръкав, на торен червей

Имах и зверски и безкомромисни късания на 0.12 повод в най-големите жеги, на тлъст калифорнийски цръвяк (почти като малък земен)
Едно към едно са кълванетата, между обяд и късния следобед, каракудките полудяват (с подходяща стръв и захранка)
Важно е и да се ходи през седмицата, иначе Събота и Неделя не можеш да хванеш "ръка" от джетове

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
nosex написа:Моите снимки от предишната страница са баш от там, първи ръкав....
Важно е и да се ходи през седмицата, иначе Събота и Неделя не можеш да хванеш "ръка" от джетове
За през Събота и Неделя минавай през ливадите и на другия ръкав но точно на завоя на самия ръкав има голяма плитчина така,че от тази страна трудно можеш да си намериш хубаво място.
Ако ти се ходи пеша можеш да си намериш хубаво място на малкия ръкав дефакто от дясно на стената м/у язовира и пътя за Дупница.
На този язовир миналата година на обяд (пак беше жега) хванах на торен червей еднокилограмово Шаранче

-
gtracing1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Лобош в събота на стената що годе приличен риболов до към обяд
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Имаш ли по-качествена снимка?От тази снимка аз не мога да позная точно какво е съществото!

-
koldi811
- Автомобил:
- Двигател:
преди,три дни ходих на Дяковския язовир от към с.Кремен не искаше да пипне на нищо...само раци
,нивото на водата беше доста спаднало и най-вероятната причина е това,за да не кълве.
,нивото на водата беше доста спаднало и най-вероятната причина е това,за да не кълве.- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Балканка е колега,аз преди дни бях в с.Рибарица,и хванах същия екземпяр и местите ми обясниха че е балканка,но имало няколко вида..
- D1D00
- Автомобил: Volkswagen Golf GT
- Двигател: ABD 1994
Колеги някой скоро ходил ли е на язовир Батак, какво се хваща там предимно и къде трябва да се застане за да има добър улов, или няма значение от мястото 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”