Bahama man написа:Vizor написа:Не те кълна просто разбрах, че ваското1 давал хубави пари за тях
Е и? завиждаш ли му?

Vizor написа:Моля ? абе пич като не ни познаваш що пишеш глупости ?

fast_t написа:За тея пари можеш да си вземеш само Passat. Моето мнение е да събереш още и да си купиш Vento. Винаги съм се чудил, защо Passat-та винаги е по-евтин от Vento-то като УЖ е по-висок клас от него. Простичкият отговор е, защото Passat-та е пълен боклук, откъдето и да го погледнеш:
-грозен;
-със същите двигатели като на Vento, а пък е по-тежък (което означава супер умрял);
-харчи повече от Vento;
-особено комбитата стават само за...![]()
Моят съвет е, по-добре събери още малко и си вземи Vento.
VW_forever написа:....Когато го гледах за първи път, направих следните аналогии със:
Преговори - Седянка
Стачка - Стоянка
Народ - Стадо
Министри - Овчари
... има и още, ама ще ги спестя, за да не ми развалят модовете седянката
... та превода на прост език, звучи нещо така...![]()
О: -Да разваляме седянката, ще си ги...нагласиме, директно на стоянката- от стойка...
В: -Разваляме я!
О: -Трябва да мислиме за някакви числа, %,... да видим, кой колко ще може да оправи...
В: -...Теб и без това няма да те има известно време, ще ходиш на джиджи биджи, лайф ис лайф,то поне пари за това има... та аз ще...
мисля през това време...
![]()
![]()
О: -Три дена!
В: -Два...., стига деее, ако ще е "Шведска тройка" , нека бъде..., то и без това сме "Тройна коалиция"...
О: -В сряда на обяд се връщам,...Муцка, ще ти липсвам, ама ще издържиш...
В: -Да видим през това време, дали можем да направиме някакви експертни разговори..., за "Пълна програма" ,... някакви сметки да си направим... вазелина, безплатно ли ще го раздаваме, или ще ги накараме да си го купят.....
О: -Не, не трябва да се прекъсва! Никакъв вазелин, за да е болезнено... Само......, те и без това са свикнали... От утре експертни разговори, за "Пълна програма" .... пък който издържи... ще бъде...
Дон Хуан Голфа написа:dj_tuhla написа::deal Абе, тоя голф що е в "Идиоти на пътя".
Колега минавам по 100 пъти на ден от там и никога не засичам автомобили ! явно дистанцията от 20 метра са били малка за теб с летящият Пасат с 10 км/ч. .....следващия път ще си взема бинокъла и като видя Stormbringer PASSAT от далече вървящ с 10 км/ч. ще си поръчам порция в китайския докато минеш!
Ако спря и чакам някой като теб да ми даде път ще си чакам цял ден там да не би да вземе да се преебете с една кола...
P.S.
Преди 2 дни го задминах колегата "Iavor-Stormbringer" и гледаше разсърдено![]()
P.S.2
Имаш една толумбичка от Баце Митко за притеснението което съм ти създал и една бозичка от русата съседка
markonis написа:Нов съм в този форум и искам да попитам,имаме ли колеги от женски пол и ако имаме колко горе долу са те?Много ми е интересно да разбера дали има VW мания4ки и какви коли карат.Мерси за вниманието.
markonis написа:Ако имате проблем с колите моля пишете ми на Л.С. само за колежките важи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта