Местожителство: търговиште
stefanbbc написа:здравеите колеги ас сам притежател на такъв колф 1.6 АЕК 101 коня относно написания расход на гориво градско със омерено каране около 8 и половина изж1н градско пак с нормално темпо 90-110 6,5 -7литра
ас двигателцхето сам го газифицирал с обикновена газова разход на гас 7,5 до 8 извън града но в града под11.5 -12л гас немми е падала онносно динамика и мощност двигатела си е достатъчен за това копе от 1 тон а относно оглееда на колата по обявата да се погледнат прахоложителите на задните амортисиори те б1рзо се изнсосват да се погледне двигатела за течове и мазнеене засхтот на този мотор слабо място е гарнитурата на капака при мен мазнеесхе от там дасе погледне охладителната система и така нарецхениия троиник които свързва трабите и да се пусне климатика за проба дали охлажда и оспех :)
:D
passat123 написа:Салона да е ракаро норманиото И ЗАДЪЖИТЕЛНО СИВ ПОКЗАВАМ НА СНИМКИТЕ ПО ДОЛО !
Да е ако е кожа ИЛИ С алкантар да бъде с седалките и коририте на вратите
Ако е само от плат да са само седалките
ценате да се в рамките на нормалнотО не космически
салона да бъде запазен и да е от СЕДАН 100% !
ГСМ ЗА ВРАЗКА ИЛИ ЛИЧНО 0879 81 77 01
sevelin написа:коледа товае двигател 16 ABU трявати гол двигател намиратсе по200 лева другто вси4ко сее едно исро като твоя
HAMELION написа:ако системата е наред и продалжава да се е двард просто нема как единственото решение е да смениш саединителя и по специално претискателя но ако не ти е проблем може да не му обращаш внимание караи
бледнея, като гледам какви "бисери" сте открили във форумапродавам голф 2 1.8 90к кърборатор 900лв
golf_4GTI написа:Здравеите колеги някои можели да помогне неми позволява да кача снимки фаила на снимката е по голям
дИбил някакъв написа:ДА КАЖАТ КАК ДРУЖБА-4 И 5 ЧАСТ ЩЕ СТИГАТ ДО МЕТРОТО......ПЕШКОМ И СЪС ЗНЪМЕНА.............ЗАСЕГА...
колега даи по приемлива цена за тази облегалка заштото ми триябва плат от неия имам саштиа салон но шофиорската седалка ми е скасана седалиштето и искам да го оправиа но и като дам пари за тапицер и каде ште му отидш краиа
Оринтировачно?
inspiron написа:незнам колега от това което казваш смятам че е там проблема но незнам зашто само на еконт,все пак тва е голф 4
stangero написа:двигател вр6 2.8 с делко колектори разни оптегачи комп 4аст от инсталация 250 лв
двигател 1.8 моно но 150 лв скорости 1.8 моно 60 лв
табло уреди голф 3 и.8 моно 20 лв имамм и още много 4асти 0888 55 97 01
ремък марка ГЕЙЦ
Водна помпа Графт
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 167 госта