Кво стана с форума?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кво стана с форума?
Пичове, айде моля ви да спрем с това натякване, че това е АВТОМОБИЛЕН форум. Защото все пак става въпрос за един раздел в един форум. В този форум има и други раздели и този който иска да се концентрира върху АВТОМОБИЛИ има много възможности. Аз като един привърженик на VW автомобила ме интересува точно двайсет минути докато отида до работа и двайсет минути докато се върна.
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Всяка промяна предизвиква недоволство. И ще премине. Затова не мога да разбера к'во се хАбите.
Написах го нейде на четвъртопета страница на тЪз тема и ще го повторя - форумът в момента е в пъти по-добре организиран от преди... А ако подфорумите на офф-топика спират спамърите, щото не им се клика, още по-добре - ще има по-малко trash там.
Да допълня и мое предложение към админското и модското войнство - спрете да count-вате на юзърите пуснатите съобщения в офф-топика, така ще намалите още повече бройкотрупците. Справка в бгмама форума (колкото и невероятно да звучи
) - там има цели раздели с по 2-3-4 подфорума, където пуснатите съобщения не се броят и това поради простата причина, че са от рода на офф-топик-а.
Аре, скривайте пушките и сабите и сипвайте
!
Написах го нейде на четвъртопета страница на тЪз тема и ще го повторя - форумът в момента е в пъти по-добре организиран от преди... А ако подфорумите на офф-топика спират спамърите, щото не им се клика, още по-добре - ще има по-малко trash там.
Да допълня и мое предложение към админското и модското войнство - спрете да count-вате на юзърите пуснатите съобщения в офф-топика, така ще намалите още повече бройкотрупците. Справка в бгмама форума (колкото и невероятно да звучи

Аре, скривайте пушките и сабите и сипвайте

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60, единственото което бих направил е да кажа какво се е случило на въпросното събрание където е взето решение, както и да се опитам да направя така, че промените да бъдат съгласувани с желанието на потребителите, т.е. ще опитам да направя решението неедностранно. Това е и причината да пиша толкова неща, смятам, че не е това начина. Както се разбира от написаното последните страници, управлението на форума се решава от клуба - нещо, което не виждам в правилата или някъде изобщо. Ако на мен това ми беше известно, изобщо нямаше да пиша в темата. Може аз да съм недочел или недовидял, не обвинявам никой
. При тези условия нищо не зависи от нас, така, че няма смисъл в тези дискусии.
Поздрави!

Поздрави!

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
По принцип има смисъл от дискусии. Затова има и тема за конструктивни предложения.
Конкретно за разделянето на ОФФ-ТОПИК темата е приключена и няма смисъл от дискусии, защото решението е взето. Това вече беше отбелязано и в друга тема. Още 10 теми да се пуснат по този въпрос - ефектът ще остане 100% същия. Без промяна.
Нека видим колко хора ще гласуват изобщо... Защото е показателно и колко човека изобщо се интересуват от този раздел, а и от тази тема.
Конкретно за разделянето на ОФФ-ТОПИК темата е приключена и няма смисъл от дискусии, защото решението е взето. Това вече беше отбелязано и в друга тема. Още 10 теми да се пуснат по този въпрос - ефектът ще остане 100% същия. Без промяна.
Нека видим колко хора ще гласуват изобщо... Защото е показателно и колко човека изобщо се интересуват от този раздел, а и от тази тема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
моят проблем е че все още не съм се ровила обстойно.и незнам какъв е бил форома преди.Дали сега е добре подреден или не винаги ще има разногласия.според мен по добре да не я обсъждаме тази тема.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Мартин написа:group® написа:Айде ето и анкета!
Само да е ясно, че независимо от резултата, нещата няма да се променят.
Тогава какъв е смисълът от нея?
Някои хора искат да видят резултат.
А и както писах - времето ще покаже дали е добра подребата.
Винаги покрай промени е имало една групичка от хора, които съзират своята "кауза на живота" и се почва...
Лично аз се радвам (като прост потребител), че толкова време оцеля тази тема. Скоро на някой ще му писне и ще 'замине'(може и аз да съм), но тя ще си остане на едно по-добро място с други такива

... и след време ... ех да сме живи и здрави

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Не ми пречи начинът по който сега е офф топик-а, по принцип съм подреден човек и харесвам да ми е подредено, както сега е офф топик-а, но и преди не беше зле.
Гласувах със "все ми е тази", защото не влизам много в него.
Гласувах със "все ми е тази", защото не влизам много в него.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Направо теглете катинара. Темата е изчерпана. Зададоха се въпроси, получиха се отговори
. От анкета няма смисъл - вече няколко пъти се каза, че резултата от нея не е от значение => бая народ няма да гласува. Предполагам и достатъчно хора са видяли посоката на темата в началото и няма да я отворят пак, за да видят запитването, че и да гласуват. Ако е пусната, колкото да ми удовлетвори мераците - няманужда
Благодаря за отделеното време и за дадените отговори!
Извинявам се, ако съм обидил някой с нещо! Не е било с умисъл. Извинявам се и за отнетото време!
Поздрави!

Благодаря за отделеното време и за дадените отговори!
Извинявам се, ако съм обидил някой с нещо! Не е било с умисъл. Извинявам се и за отнетото време!
Поздрави!

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Гласувах с "Не". Пиша, само за да дигна бройката на "недоволните" с 1. Всъщност ми е все тая - нищо няма да се промени, имам разбиране за модове/админи. Не може всяка дреболия (дори и когато тя предизвика впоследстие вълна на недоволство) да се обсъжда с всички.
Обосновката, че тук е един авто форум, малко куца. Без да гледам цифрите, ми е ясно, че оффтопик генерира най-много мнения. Сиреч, интересът към него е голям. Не можа да се аргументира само със "ама те тия мнения нямат стойност, защото са спам".
Офф-а носи един вид ежедневна "разтуха" за еднократна употреба, нещо, което аз лично чета под предлог "Кво стаа днеска?" - нищо конкретно не търся, а чета наред на кой кво му се е случило. Ако щете клюкарник го наречете. Затова ми е най-лесно да влеза в стария офф и да чета наред. А не да навигирам между три подфорума, докато изчета "целия" офф за конкретен ден
Ако имам проблем с Пасата, то тогава знам, че мястото е "Пасат" подфорума. Същото е и с "Газови..."
Абсолютно не ме интересува "продава" или "купува". Чета ги чат-пат. Ако има някой конкретна нужда може целеносочено да влезе в Продава -> Други...
С една дума - всички форуми освен офф-а се идентифицират с конкретен проблем, а офф-а е нещо събирателно, което се чете наред. Затова от потребилтелска гледна точка според мен стария офф беше по-добре.
Обосновката, че тук е един авто форум, малко куца. Без да гледам цифрите, ми е ясно, че оффтопик генерира най-много мнения. Сиреч, интересът към него е голям. Не можа да се аргументира само със "ама те тия мнения нямат стойност, защото са спам".
Офф-а носи един вид ежедневна "разтуха" за еднократна употреба, нещо, което аз лично чета под предлог "Кво стаа днеска?" - нищо конкретно не търся, а чета наред на кой кво му се е случило. Ако щете клюкарник го наречете. Затова ми е най-лесно да влеза в стария офф и да чета наред. А не да навигирам между три подфорума, докато изчета "целия" офф за конкретен ден
Ако имам проблем с Пасата, то тогава знам, че мястото е "Пасат" подфорума. Същото е и с "Газови..."
Абсолютно не ме интересува "продава" или "купува". Чета ги чат-пат. Ако има някой конкретна нужда може целеносочено да влезе в Продава -> Други...
С една дума - всички форуми освен офф-а се идентифицират с конкретен проблем, а офф-а е нещо събирателно, което се чете наред. Затова от потребилтелска гледна точка според мен стария офф беше по-добре.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Прочетох цялата тема, внимателно, не бях тук, не взимам за момента отношение
взимам си бележки обаче...има хубави мнения, несвързани с разделянето на офф-а...
ще ви замоля, да си дискутираме, без да има нападки, кой какъв бил преди, сега, вчера,днеска
колега, моля, да си кажеш всичко, което знаеш...по горния въпрос...защото иначе си е чиста проба клевета...
помисли и пиши, може и на лични
взимам си бележки обаче...има хубави мнения, несвързани с разделянето на офф-а...
ще ви замоля, да си дискутираме, без да има нападки, кой какъв бил преди, сега, вчера,днеска
jordanpar написа:много зачестиха измамите и използването на форума за чисто бизнес цели включително и от модератори и админи.
колега, моля, да си кажеш всичко, което знаеш...по горния въпрос...защото иначе си е чиста проба клевета...

Pichaga написа:jordanpar написа:много зачестиха измамите и използването на форума за чисто бизнес цели включително и от модератори и админи.
Грешката е моя в построяването на изречението,за което на минутата се извинявам за двусмислието.
Мисълта ми бе,само за бизнес употребата от страна на модератори или админи,не за измами точно от тяхна страна разбира се.Просто когато по един или друг начин тея хора са засегнати от думите на някой Юзър,веднага се изтъква че те дават труда си ей така на благотворителен принцип,съвсем доброволно,но никой от тях не отчита че също ползват Продава,някой за постоянна дейност,а не за еднократна продажба.
Което не казвам че е лошо,напротив,но някак си все се изтъква че ние обикновените регнати сме лошите когато се настъпи някой мод,а те са все ощетени.Надявам се че поправих смисловата си грешка.
Като цяло форумът е добра идея за едно малко и помагащо си интернет общество,но все повече на моменти се превръща в случайна смесица от хора,всеки от които иска да си каже и наложи мнение,коментар без оглед правотата и добрия тон.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
jordanpar написа:...веднага се изтъква че те дават труда си ей така на благотворителен принцип,съвсем доброволно,но никой от тях не отчита че също ползват Продава,някой за постоянна дейност,а не за еднократна продажба...
И какво общо имат платените обяви с модераторството?
Мислиш, че не си плащат ли?
Мислиш, че имат отстъпка ли?
Освен служебните Туарези, други облаги нямаме

Не виждам нищо лошо в новата подредба. Всички форуми имат оф-топик.
Дори и най-сериозните печатни издания които чета имат “дейджест”- като “TIME” , “International Herald Tribune” , българските “Капитал” и “L’Europeo “ , а пък любимият на всички AUTO-БИЛД –започва с “офф-топик”. Мисля че просто най-четен ще стане: офф-топик-други.
Дори и най-сериозните печатни издания които чета имат “дейджест”- като “TIME” , “International Herald Tribune” , българските “Капитал” и “L’Europeo “ , а пък любимият на всички AUTO-БИЛД –започва с “офф-топик”. Мисля че просто най-четен ще стане: офф-топик-други.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аре спрете се с определенията и разсъжденията кой кво печели и от къде, че станахме като едно предаване по нова
Офф - топик , Основен форум , Тунинг , Купува , Продава са много общи . Нормално е да се разделят , за да се конкретизира съдържанието .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”