Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот Милослав » Вто 15 мар 2011 16:37

testcho написа:Милослав, веднъж написах за чукчата, явно не искаш да се разпознаеш. Идеите могат да се реализират под различни форми, който както ги възприема. Чул си недочул, разбрал-недоразбрал. Коментирай там, където имаш познания.
Дал съм бонус подвъпрос за постулатите на Нютон. Там поне пробвай да ме обориш.

Ма не искам да те оборвам бе дървена главо :)
Виж ако бях се набил с 250 лв за пакета можеши да се разпозная като чукчата, ама засега май само ти си чукча - опитваш се да прекараш и други :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 15 мар 2011 16:40

Първо да уточня, че аз смятам пирамидалните фирми за крайно нелицеприятни.
Но не виждам защо трябва да се стига до грозни сцени с обиди. И то от страна на дългогодишни потребители. Младежът, когото плюете, не казва нищо конкретно и все пак темата стана крайно непроятна за четене. Ще се въздържа от коментар относно интелекта на хора, които си позволяват да използват епитети като "келеш", "нещастник" ... към непознат, който не обижда, по никакъв начин не нарушава добрия тон и даже не се опитва да ви продава продуктите на тази така неприятна лично за мен фирма.
Предлагам да се държим учтиво!

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 16:41

eddyman, ето за това съм тук!
Ти си лъжец и ти го заявявам най-отговорно и в лицето!
Никой никога не ме е задължавал да купувам каквото и да било ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!
Никога нищо не съм продал/вал на когото и да било, нито имам / съм имал задължение да го правя!

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 17:12

Така.
Първата пелена взе да пада. Това са недоразбраните неща от хора, които по някакъв начин са се сблъскали с LR, кой какво и как е обяснил, кой какво и как е разбрал, после преразказал на друг, от другия то стигнало до още 10. Един прибавил едно, друг друго. И ламята вместо стоглава, станала стогъза... :)

Искам да ви кажа какво НЕ Е LR.

myrshavija, благодаря за мнението! Погледнато през стари очила 10-ти диоптер сигурно и на мен няма да ми харесат пирамидите. А какво ще кажеш за графите? Те харесват ли ти?

За да разведрим малко обстановката, ще разкажа един виц:
Крал си имал много умен съветник, до който се допитвал за всичко. Съветника отговарял все по един и същи начин на каквото и да се случело:
- Да, това е добре. Много добре дори!
Един ден царят излязъл на лов. По време на лова обаче си откъснал върха на кутрето на дясната ръка. Видял това съветника и казал:
- Да това е добре.
Ядосал се царя - какво му е доброто, че си е загубил част от пръста. По негова заповед затворили съветника в кралското подземие. След известно време кралят яздел в покрайнините на кралството. Без да се усети, навлязъл в територията на човекоядно племе. Усетили го те, хванали го и се приготвили да го готвят. Един от туземците обаче видял, че на краля му липсва част от пръста, а те имали поверие да не ядат хора, на които им липсвали части от тялото. И пуснали краля. Бързо той се върнал в двореца, бързо накарал стражата да извади съветника от подземието.
- Ти позна! - викнал кралят. - Наистина това, че си загубих върха на пръста се оказа в моя полза. Съжалявам, че те затворих в подземието!
- Да, това също беше добре. - отговорил замислено съветника.
- Е кое му беше доброто, че престоя толко време в подземието? - попитал краля.
- Ако бях дошъл с Вас, Ваше Величество, мен щяха да ме изядат. - отговорил съветника.

Какъв е извода?
Едва 10% от всичко, което ви заобикаля и се случва са обективните факти, останалото е вашето ОТНОШЕНИЕ към случващото се. :)

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Вто 15 мар 2011 18:05

Чак пък лъжец да ме наричаш е малко прекалено, аз ти казвам какво разбрах от една презентация, бланка за членство и тн. Кажи как наистина стоят тогава нещата вместо да разказваш историйки.
И още нещо- да, никой не те кара да продаваш каквото и да е, то се води че си ги купуваш за собствено потребеление. Е какво ще я правиш тази козметика по 200 лв. на месец, особено ако и всички около тебе станат част от мрежата???

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 15 мар 2011 18:07

Чудесен виц. Браво!
А как с 19 мнения нищо не каза, не знам :roll:
Явно работата ви е такава.

цък

Върни се в “ОФФ-Топик - други”