Gal написа:R@do написа:и на мен ми е интересно ка се процедира с 4тия пътник при 2 колана?
Що ли така и аз не съм забелязала да имам трети колан отзад![]()
Колата ми не е от "витрина",ама е от магазин. И не ще да е имало никога.
Стана ми също много интересно тоя Умник Костов кво беше нарисувал сутринта...не разбрах твърде при трима отзад как беше вързан средния![]()
Сега ще взема книжката или ще потърся пдф-а да видя кво мнение има немеца за броя колани отзад.
В моята кола има колани толкова, че е по лесно да намериш колан да се обесиш, от колкото да намериш вратата. КАТ имат 100% подкрепа и от мен за акцията, НО... Когато съм с жената и детето/возят се от зад/, как да стане тая работа с коланите?! И столчето! Реално колан има, столче- също, но на практика не мога да накарам диването, което е на 1,9г., да седне в столчето, а да го вържа за него е предизвикателство, равностойно на желанието на човека да достигне друга галактика.
Разирам опастността при евентуална катастрофа, ама представяте ли си колко опасен водач на МПС ще съм аз, ако карам 20км. под непрестанния акомпанимент на чавето, изпълняващо ария към операта "Що ма вързахте бе, д..ба". На жената копче не мога да кажа, щото и без това й е трудно. Е к`о прайм?!