Изказани!!! Бате Бойко вижда всичко....Бате Енчо също..... Аз сега купувам едни на 1.90 за тъщата с тайната надежда.......не,че и мисля лошото на женицата ама аз от тех си изгубих гласа за два дни....от което спечели жената щот неможех да я навиквам......
Кат са замисла по евтино ще ми излиза да пуша трева да го ева......ебати цените дето заформиха управляващите.
Искам ефтини цигари и безплатни винетки....
Между другото имам 3 мастера"Стюардеса" и 24 стека "Родопи"....на старите цени...изпращам с ЕКОНТ с опцията -запали преди да платиш.....
Може и бартер за BORBET А....16-ки....требват ми спешно!
Вчера бях на пазара и един мангал ми предложи на 3 лв Слим .Аз не разбирам ,не съм пушач ама нали уж казаха ,че ще има затвор до 6 години!! Мангалите не ебават!
Ами верно е .Вчера бях в Несебър и там ходят по улиците и предлагат разни работи.Развалят имиджа на целият град!Ама то за тях закони няма,те са само за нас.
ПП.Извинявам се ,че е извън темата,но такива мошенници като в Несебър не бях виждал!!Като ,започнеш от паяците им ,платените паркинги и кръчмите!Такива работи видях само за 3 часа!!
Да и аз си помислих ,че това само при нас може да стане.А бе то бяха големи схеми ,ама не ми се коментира.Иначе е много красиво и има какво да се гледа. ПП.Още веднъж се извинявам за отклонението!!
Навсякъде се намират евтини цигари.Даже преди два дни ме заведоха при един който ми даде някакви със същата кутия като на Marlboro но пишеше Valentino и струваха 2.50 лв.Не бяха лоши.
Днеска се оборудвах с пакет Голдън Вирджиния 25гр - 5лв Лисчета имах от предишни нужди ОЦБ черни обаче са пълен шит! Филтърчетата слим за 2.20лв на ОЦБ ( с тях се прекарах )... И да видим дали ще ми дойде по ефтинджос.