Петър Петров написа:Ич не ме е еня кво е в Австралия! Аз съм в България!!! Бат Бойко като е толко нахъсан защо не спря тировете и вагоните с цигари от къде ли не, не казвайте че не знаете, щото се вижда, не казвайте че не печели някой на най-високо ниво, също е грешно... Ако ще се правят работите да се правят както трябва, не да трупа рейтинг ...
Иво, я кажи барабар с цените в ЕС как са заплатите, щото не ми дреме колко пари е кутия цигари в ЕС, дали човека в ЕС плаща за една кутия цигари колкото за дневната си прехрана? Стига популизъм, дайте реално ако може

Колегата нещо си се превъзбудил.....
Сега и бат ти Бойко виновен
Потърси грешката в теб - никой не те кара да си даваш парите за нещо което ти вреди както на джоба, така и на здравето, та и на здравето на останалите...
Като си в България и цените са високи, а заплатите ниски защо пушиш? Въпроса е прост и непровокативен. Просто ми се иска пушач да даде наистина логичен отговор, подкрепен с плюсовете да продължава да пуши.
Някак си не върви хора които нямат уважение към своето здраве и хигиена, да четат морал на другите че им нарушавали правото да пушат и да ги карат да не стоят в същото заведение

п.с. и сега като се замисля за какво съобразяване на непушачи към пушачи става дума ....
Що за лицемерие? На 30+ съм и винаги съм се съобразявал с пушачите. Излизам с приятели, стоим в залата за пушачи. Ако трябваше да има справедливост, пътите в които сме в зала за пушачи и непушачи трябва да се редуват и да са 50-50. Ама не - дори 1 пушач да има се избира залата за пушачи. И после непушачите били тези които са криви и не се съобразяват.
Тези пушачи които се съобразяват и осъзнават са много малко.
Имам само 1 приятел, който като запали цигара, се старае пепелника да е до него, цигарата извън масата и когато издухва да е някъде в страни а не срещу теб. За него пълен респект
За всички останали пушачи които мислят че непушачите са им длъжни с нещо