Колбасите Стара планина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Колбасите Стара планина

Мнениеот Vizor » Пет 15 окт 2010 16:12

barezifranko написа:То и мойто куче кремвирш не яде. Нещо по-скъпо като му дам обаче яде. Сеща се животинчето. Викам си аз ли да съм по-голяма будала от тебе, че да ям кремвирши.

Етикетчето ли гледа? Я ги дай тея кренвирши, които кучето ти не иска да ги яде.. аз ще ги дам на Сарка тука пред сервиза дето е .. да видиш дали ще гледа етикетчета стара планина.. пусти глад mhihi

п.п. :oops:

Последна промяна от Vizor на Пет 15 окт 2010 16:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 15 окт 2010 16:16

Само да уточня... пише се креНвирш. Сори за офф-а.

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Пет 15 окт 2010 16:16

И мойто е порода "улична превъзходна", ама сеща се. Та нали и министъра на земеделието казваше по ТВ, че и неговите кучета неискат кренвирши да ядат.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Пет 15 окт 2010 16:17

хахахахахаха, за лютеницата също такива истории знам от фабриката в Айтос, че верно не са за разправяне mhihi mhihi mhihi Ама айде стига толкоз,че накрая няма да остане нещо свястно за ядене :banghead:

Потребителски аватар
barezifranko

Мнениеот barezifranko » Пет 15 окт 2010 16:23

Наистина май няма да остане нищо за ядене. Аз каквите истории пък знам за Захарния в Пловдив направо :horror:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 15 окт 2010 16:26

barezifranko написа:И мойто е порода "улична превъзходна", ама сеща се. Та нали и министъра на земеделието казваше по ТВ, че и неговите кучета неискат кренвирши да ядат.

Братле.. и на мене не ми се яде зеле след като съм ял ребърца на скара! Айде айде..!

Правили неправили.. 80% от писанията са глупости. Аз съм бил в завод за креНвирши в България и като видях каква аптека беше там и колко чисто беше всичко.. ми стана готино.. А какво слагат вътре може никой никога да не разбере.. за това като не ви харесва нещо.. просто не го яжте!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 15 окт 2010 16:26

Кренвиршите са си много хубави какво разбираме ние! Да чухте някой от тея шефове да каза че използват някаква химия в тях, всичко е естествено направо от извора на някой магаре или куче! Но пъч напук на всичко си е вкусно!
Като бях чел в един вестник че от изпражненията на камилите в пустинята Сахара си правили хляб mhihi Така че може и да е полезно, ако не ядеш няма да разбереш!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 15 окт 2010 16:28

Nikkolay написа:хахахахахаха, за лютеницата също такива истории знам от фабриката в Айтос, че верно не са за разправяне mhihi mhihi mhihi :banghead:

Тя темата не е за лютеници, ама като се е почнало, та да допълня и аз. Доста отдавна беше, бях на студентска бригада в Бяла Слатина. Една нощ ни будят спешно, изтекъл казана с лютеницата на пода... Та хайде с лопатите, остъргахме всичко от пода и обратно в казана. Едва ли е по различно и в наши дни... :screwy

Потребителски аватар
barezifranko

Мнениеот barezifranko » Пет 15 окт 2010 16:35

Vizor написа:
barezifranko написа:И мойто е порода "улична превъзходна", ама сеща се. Та нали и министъра на земеделието казваше по ТВ, че и неговите кучета неискат кренвирши да ядат.

Братле.. и на мене не ми се яде зеле след като съм ял ребърца на скара! Айде айде..!

Правили неправили.. 80% от писанията са глупости. Аз съм бил в завод за креНвирши в България и като видях каква аптека беше там и колко чисто беше всичко.. ми стана готино.. А какво слагат вътре може никой никога да не разбере.. за това като не ви харесва нещо.. просто не го яжте!

Кучето ми яде главно помии и манджи, които остават от болните(майка ми работи в болница), така че такива неща като ребра на скара и други деликатеси не е вкусвало изобщо.

Повярвай бил съм в повече месопреработвателни предприятия от тебе и за това което казваш съм съгласен. Хигиената наистина е на високо ниво, но когато ние бяхме на посещение, разбира се всичко се правеше от месо и известни количества соя. През останалото време какво слагат само те си знаят.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 17 окт 2010 13:23

vw_golf_4_tdi написа:аз не виждам защо сте се размечтали по нещо, което е било преди и няма изглед изобщо да бъде отново (освен в розовите ви сънища). да не говорим, че така както се хвалите с годините си, сте имали право да гласувате точно около годините на промените и за разлика от мен сте имали глас и възможност да промените нещата.. сега сте ми се размечтали.. да не говорим, че най - дразнещото е, че споменавате само позитивните страни на това време, но не и негативите; а за настоящето говорите само с негативи.. днес карате пасати и голфове, ама да ви видя с раздрънканите и изгнили лади и жигули..

През комунизма съм живял много добре и го одобрявам. Незнам ти какви негативи си видял/
Изобщо не ме прави щастлив факта,че сега има хиляди неща разнообразие и в повечето случаи абсолютно ненужни.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 17 окт 2010 13:38

R@do написа:
vw_golf_4_tdi написа:аз не виждам защо сте се размечтали по нещо, което е било преди и няма изглед изобщо да бъде отново (освен в розовите ви сънища). да не говорим, че така както се хвалите с годините си, сте имали право да гласувате точно около годините на промените и за разлика от мен сте имали глас и възможност да промените нещата.. сега сте ми се размечтали.. да не говорим, че най - дразнещото е, че споменавате само позитивните страни на това време, но не и негативите; а за настоящето говорите само с негативи.. днес карате пасати и голфове, ама да ви видя с раздрънканите и изгнили лади и жигули..

През комунизма съм живял много добре и го одобрявам. Незнам ти какви негативи си видял/
Изобщо не ме прави щастлив факта,че сега има хиляди неща разнообразие и в повечето случаи абсолютно ненужни.

ако си бил партиен член си живял добре, недай си боже да си се родил в интелигентно и заможно семейство.
как го хвалите тоя комунизъм хич не ми е ясно

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 17 окт 2010 13:42

Въх, от саламите та до Бай Тошо стигнахме mhihi
Определено колбасите са били по-добри тогава, за останалото няма смисъл да спорим :Mr Green Fun

Viva La Revolucion :patriot

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 17 окт 2010 17:59

При днешното разнообразие , и кви ли не технологии, да не говориме за завишения контрол.... Да се твърди че едно време колабасите са били по хубави,,, Да бе Да , това звучи несериозно. Едно време в Бакалията до нас караха един път седмично кренвирши , И от опашка можеше и да не се доредиш да апнеш. За това може да ти се е струвал толкова вкусен mhihi В интерес на истината имаше пет вида колбаси на кръст , и разбира се на филия с лютеница си беха вкусни. Днес соевите колбаси , с филийка и събирана от пода лютеница , пак са си вкусни :012: Много се вталясвате нещо ми се струва

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 17 окт 2010 20:50

POLO PAVLETI написа:При днешното разнообразие , и кви ли не технологии, да не говориме за завишения контрол.... Да се твърди че едно време колабасите са били по хубави,,, Да бе Да , това звучи несериозно. Едно време в Бакалията до нас караха един път седмично кренвирши , И от опашка можеше и да не се доредиш да апнеш. За това може да ти се е струвал толкова вкусен mhihi В интерес на истината имаше пет вида колбаси на кръст , и разбира се на филия с лютеница си беха вкусни. Днес соевите колбаси , с филийка и събирана от пода лютеница , пак са си вкусни :012: Много се вталясвате нещо ми се струва

:bowdown :bowdown :bowdown
Покрива моето мнение на 100%

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 18 окт 2010 1:09

който знае руски може да изгледа всички части на това http://www.youtube.com/watch?v=uwDGquYkwxI

аз пък харесвах "дупетата" от тия вакумираните на "камарко" - докато не казаха, че са остатъци си ги ядох на сандвичи. извода е, колкото по-малк ознаем, толкова по-добре :Mr Green Fun

18+! егати ужаса - от къде идва месото, аз си мислех, че малко по-хуманно се правят салами http://www.youtube.com/watch?v=7xK_QGSq ... re=related

Върни се в “ОФФ-Топик - други”