работите ли с идиоти?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

работите ли с идиоти?

да
355
86%
не
56
14%

Общо гласове: 411
Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Re: работите ли с идиоти?

Мнениеот H2O » Чет 07 юли 2011 13:13

Ние сме най хубавите.Къде са идиотите,не знам!Ама темата отдавна е трябвала да се забрави.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 07 юли 2011 13:15

Издребнявате за глупости, не вярвам някой от вас да са го върнали като е търсил ксерокс, купувал е памперс или е ходил за ремонт на уолкмен-а си. Просто разни названия стават емблематични, що се впрягате :dontknow:

Иначе аз имам щастието да работя в сфера, която като цяло не търпи идиотите (особено пък нашата фирма), тъй че явно съм късметлия

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 07 юли 2011 13:25

Varbona написа:
los_tigros написа:Това сигурно във всяка професия го има.Например следния диалог:

Той:Какви Тирове имате?
Аз:Тирове не сме купували от две години,в момента не сме в системата на АЕБТРИ.
Той:?!?!?!!?!?

Става въпрос за честото наричане на големите камиони Тирове,при условие че Тир Карнетът всъщност е документ :)Така че те разбирам :да:

извинете за офф-а
TIR e Transports Internationaux Routiers или на български Международен пътен транспорт
по смисъла на Convention douanière relative au transport international de marchandises sous le couvert de carnets TIR (convention TIR)

И аз се извинявам,но "международен пътен транспорт" не значи камион(под режима Тир пътуват и микробуси и баничарки).Освен това на камионите пътуващи вътрешно,които не са под този режим пак им викат Тирове ;)

Последна промяна от Varbona на Чет 07 юли 2011 13:26, променено общо 1 път.
Причина: Така де, не спорех с теб, а исках да дам официалната версия на съкращението.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 07 юли 2011 13:32

Иъп, по същата логика масово се използва GSM вместо мобилен апарат, джип и доста други, ама то като се е затвърдило като понятие ходи после обяснявай кое какво значело...

sashko_bg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashko_bg » Чет 07 юли 2011 13:58

На мен пък шефът ми е идиот :dummy: :dummy: :dummy:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 07 юли 2011 20:50

Глупаво заглавие....кои сме ,че да смятаме другите за идиоти...нима ние сме най-добрите????

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Чет 07 юли 2011 20:55

joker написа:Глупаво заглавие....кои сме ,че да смятаме другите за идиоти...нима ние сме най-добрите????

Много правилно! За някой друг и ние самите сме идиоти!
Просто не е домислено заглавието! mhihi
Виж това е отклонение от темата ма, Идиоти има много, зависи кой с какви очи гледа на дадения човек и дадената ситуация!

За мен колеги няма идиоти! Защото работим заедно и не само! Обчуваме а това значи че щом те са такива и аз съм такъв, неможе от цяло стадо овци, само аз да съм черната :да:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 08 юли 2011 9:05

joker написа:Глупаво заглавие....кои сме ,че да смятаме другите за идиоти...нима ние сме най-добрите????

Разбирасе, че сме най! Разбира се, че ще гледаме на живота и света около нас от собствената си камбанария! Да не сме монашеско сдружение за световен мир?
Естествено, че ми се налага да работя и с идиоти всеки ден.

А бе Жокер, кви са тия моралистични заключения брат? Да не си ровил пак в шкафчето с опиатите и упойките?

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 08 юли 2011 20:58

groznika написа:

Разбирасе, че сме най! Разбира се, че ще гледаме на живота и света около нас от собствената си камбанария! Да не сме монашеско сдружение за световен мир?
Естествено, че ми се налага да работя и с идиоти всеки ден.

А бе Жокер, кви са тия моралистични заключения брат? Да не си ровил пак в шкафчето с опиатите и упойките?

Не е хубаво да пишеш за хората без да ги познаваш....рискът да сгрешиш е огромен....Само ще ти кажа,че хиляди пъти ми се е случвало да работя с хора,които трябва да спасявам,а те ме ругаят и обиждат....те идиоти ли са????....разбира се,че не ...те са просто болни хора отчаяни от социалните проблеми свързани със заболяването им(а те често са по-страшни от болестта!!!)....какво и аз да ги ругая и да ги наричам идиоти????...защо не си помисляте,че хората които според вас са идиоти просто имат своята лична драма(а може би всеки от нас я има????..я помислете хубаво!),които вие никак ама никак не искате да знаете и да разберете...?????И накрая ..специалностите ми са такива,че опиати и упойки не са в лечебния ми "арсенал"!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 08 юли 2011 21:06

Жокер, понякога твърде много разсъждаваш :Mr Green Fun

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 08 юли 2011 21:13

hooligans написа:Жокер, понякога твърде много разсъждаваш :Mr Green Fun

Винаги!!!!!Такъв ми е "занаята",че съм длъжен да го правя....всъщност длъжен бях в началото....сега след 25 г вече ми е начин на живот...

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пет 08 юли 2011 21:18

има една народна приказка:когато спориш с идиот,убеди се ,че и той не прави същото.

Та колеги,внимавайте :D

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 08 юли 2011 21:30

stanev11 написа:има една народна приказка:когато спориш с идиот,убеди се ,че и той не прави същото.

Та колеги,внимавайте :D

:applause: :applause: :applause: :да: :да: :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 08 юли 2011 22:43

hooligans написа:Жокер, понякога твърде много разсъждаваш :Mr Green Fun

Това и аз забелязвам , от доста време е "порок" и е обидно да се мисли . За к'Фо ? mhihi
Глупавите хора са силни с глупостта си , ако е умен - можеш да му обясниш , че е идиот , но глупавите - няма начин :да: !
Опитвам се да обясня на модераторите :D , че темата е равнозначна на заглавието си .
:lock:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 09 юли 2011 13:21

И такааа... понеже Жокера се върза... за да не ми се сърди ще кажа само, че онова с шкафчето за упойки беше в кръга на добронамерената шега, а и трябва да знае, че злоупотрбата с опиати не е чак толкова лоша работа ;)

Относно темата на Бобката...
Мисля, че на всеки се налага в даден момент да работи, да среща или да се съобразява с идиоти. Под идиот можем да разбираме всевъзможни комплексари и нещастници решили да направят последиците от някаква тяхна си лична драма обществено достояние.
Това са хора стремящи се да ти вкиснат деня (дори и живота) без ясна причина или провокаця. Това са така условно наречените "идиоти".

Аз също като теб Жокер работя с адски много хора всеки ден. Срещам всякакви тъпанари и идиоти. Искам да знаеш, че може да не съм аз този който да ги съди, но не съм и аз този който е длъжен да им търпи лайнарското отношение!
Личните им драми изобщо не ме интертесуват, а и не съм полагал Хипократови клетви да помагам на когото и да било!
Има една народна мъдрост: "Каквото почукало, такова се обадило..."
Не можеш цял живот да ръгаш с рогите напред и да очакваш всеки като те види да си сваля гащите и да се надупва. Колкото пари и връзки да имаш е само въпрос на време да срещнеш някой дребен и обикновен човек но, с по-големи роги от твоите и тогава нечия чужда лична драма ще ти се стовари върху лицето образувайки ти синя пъпка около окото...

В заключение:
Идиоти всякакви и навсякъде. Въпрос на личен избор е да решиш дали да се съобразяваш с тях и каква граница на поносимост да си постави човек.
Подобни скапаняци трябва да разберат, че човека е социален вид и тези които не успяват да се приобщят и интегрират не свършват добре...

ПП
Колега milmar,
недей да учиш гората да се разлиства или как модовете да си гледат форума... поне докато не станеш и ти модератор ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”