Какво стана с цените на горивата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво стана с цените на горивата?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3685471 ето до какво водят нещата 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Незнам дали има по-нагли хора от депутатите
A аз не знам дали има по-търпелив народ от нашия - 22 години преход от пусто в празно

И най лошото е че нищо хубаво не се вижда на хоризонта

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
LILO&STICH написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3685471 ето до какво водят нещата
Като работещ във въпросната фирма от статията ще кажа че поне в Русе не сме събрани от контингента на МВР. За столицата не ме очудва понеже никой нормален човен няма да работи на минусови температури тежка работа за 400лв при положение че може да я работи за много повече.
А иначе не стига че не искат да намалят цените на горивата ами и дават картбланш на НСО да стреля по хората дето им "пречат"

- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
http://banks.dir.bg/2011/03/17/news8216554.html има малка надежда, поне малко да намалят горивата(за сега дизела) 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
цените на горивата ще паднат,само когато българина реши че иска това и излезе на протест
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
vinixxx написа:цените на горивата ще паднат,само когато българина реши че иска това и излезе на протест
Ako бяхме като гърците до сега всичко щеше да е спряло границите да са затворени и жентълмените и жентълменките у оная сграда на жълтите павета щяха да си гризат ноктите и да си викат "малииии ко станаааааа"
АМА НЕ СМЕ

Седим и чакаме да ни влезе толко навътре че като се изцърка да плювнем и чак тогава се усещаме че са ни обезчестили

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма част от хората в България си имат пари и са на мнение че повишението на цените не ги бърка Докато не ни се изясни че вдигането на цената на всяко едно нещо ни бърка в джоба все ще ние вътре
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
KirilGeorgiev написа:Голяма част от хората в България си имат пари ...
Дай Боже да е така , но ме съмнява

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:vinixxx написа:цените на горивата ще паднат,само когато българина реши че иска това и излезе на протест
Ako бяхме като гърците до сега всичко щеше да е спряло границите да са затворени и жентълмените и жентълменките у оная сграда на жълтите павета щяха да си гризат ноктите и да си викат "малииии ко станаааааа"
АМА НЕ СМЕ![]()
![]()
![]()
Седим и чакаме да ни влезе толко навътре че като се изцърка да плювнем и чак тогава се усещаме че са ни обезчестили
Та то нали точно от това скотско търпение ни идват всичките проблеми,то за това овчедушие хора като Вазов,Ботев,Славейков,Алеко и много други цял живот книги са писали и описвали що за народ сме и колко струваме и че сме на думи силни но на дела слаби,че с право си носим кръста,че не сме народ а мърша и т.н. и т.н.

Аз не мога да разбера едно:защо не вземем тази неделя да направим Протест Срещу Високите Цени на LCD Телевизорите.Едва ли всеки един в Бг може да си позволи такъв телевизор,за да си го купи.Бензин и дизел обаче всички си позволяваме,нали така?
Идеята е,че държавата няма как да каже на търговците на телевизори да си свалят цените.Както и няма как да кажат на Лукойл да свали техните цени.ТОй министъра си го каза:Не можем да искаме сметка за частна компания,за това колко печели от продукта си!Могат да им намекнат,че производствените разходи са високи,но нищо повече.
Защо някой от другите игфрачи на пазара на горивата не се намеси и свали цените сам?Еко и ОМВ например не купуват от Нефтохима.Защо цените им са 1:1 с Лукойлските?
Идеята е,че държавата няма как да каже на търговците на телевизори да си свалят цените.Както и няма как да кажат на Лукойл да свали техните цени.ТОй министъра си го каза:Не можем да искаме сметка за частна компания,за това колко печели от продукта си!Могат да им намекнат,че производствените разходи са високи,но нищо повече.
Защо някой от другите игфрачи на пазара на горивата не се намеси и свали цените сам?Еко и ОМВ например не купуват от Нефтохима.Защо цените им са 1:1 с Лукойлските?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:KirilGeorgiev написа:Голяма част от хората в България си имат пари ...
Дай Боже да е така , но ме съмнява!
Ако знаеш какви суми има на депозит в банките съмненията ти ще изчезнат

-
- Автомобил:
- Двигател:
забелязвам изключително приятно разреждане на трафика в София напоследък - ще излезе, че по-добре бензина да е 3лв - няма да има задръствания и с по-ниския разход на време и гориво ще ни излиза по-евтино отколкото при 2.20лв/л
Не знам защо давате пример с Гърция - там бензина е 1.66Е/л в момента???

Не знам защо давате пример с Гърция - там бензина е 1.66Е/л в момента???
milmar написа:KirilGeorgiev написа:Голяма част от хората в България си имат пари ...
Дай Боже да е така , но ме съмнява!
Само като застана на някой булевард в мижаво градче като Ямбол, и като гледам колите, кво да гледам - S-класа, Q-7, Додж, между тях Голф 3, след него БМВ 7, Х-6, Q-5, следва някой по беден с Ц-класа, и след него Сеат! Еми не са бедни хората, богатите, ние сме бедни!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Кириле, братче, ти па къде го обърна сега!
А ти от къде знаеш какви депозити има?
И съм сигурен, че ако случайно си в тази система, си задължен да пазиш тайна!
Във всеки случай - аз не съм и смело декларирам моите депозити:
-186лв към ТрансКарт
-520 към Райфайзен (приблизително)

А ти от къде знаеш какви депозити има?
И съм сигурен, че ако случайно си в тази система, си задължен да пазиш тайна!

Във всеки случай - аз не съм и смело декларирам моите депозити:
-186лв към ТрансКарт
-520 към Райфайзен (приблизително)

los_tigros написа:Аз не мога да разбера едно:защо не вземем тази неделя да направим Протест Срещу Високите Цени на LCD Телевизорите.Едва ли всеки един в Бг може да си позволи такъв телевизор,за да си го купи.Бензин и дизел обаче всички си позволяваме,нали така?
Щото утре ще ходя на работа с колата или автобуса, а не с ЛСД телевизор, но иначе да прав си, нямам такъв телевизор и скоро няма и да имам, щото си давам парите за бензин и билетчета за да ходя на работа!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”