Цени в ИКЕА

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Re: Цени в ИКЕА

Мнениеот DarkForce » Сря 21 сеп 2011 14:53

maxpayne написа: ... очакванията за безумен прилив на купувачи в деня на откриването не са били покрити, нямало и километрични задръствания от чакащи

няма страшно
ще наваксат през почивните дни :)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 21 сеп 2011 16:28

DarkForce написа:
maxpayne написа: ... очакванията за безумен прилив на купувачи в деня на откриването не са били покрити, нямало и километрични задръствания от чакащи

няма страшно
ще наваксат през почивните дни :)

Едва ли изобщо ще има навалица,повечето хора видяха католога и цените,които са направо scare
Чак и в Пловдив го получих преди 2-3 дена,пълна тухла :Mr Green Fun

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 21 сеп 2011 16:28

ще наваксат ,ама друг път
бтв :по какъв повод се празнува отново в бг :oops:

Потребителски аватар
archimedes
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот archimedes » Сря 21 сеп 2011 16:30

niks76 написа:ще наваксат ,ама друг път
бтв :по какъв повод се празнува отново в бг :oops:

Обявяване на независимостта на България

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 21 сеп 2011 23:45

Цените за мен са нормални. Има и по-скъпо, има и по-евтино. И хора имаше доста. Аз лично открих за себе си интересни решения, не само като идеи, но и като конкретни предложения.
П.П: Кюфтенцата са супер. mhihi

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Чет 22 сеп 2011 11:12

Днес обаче е лудница а в събота според мен ще има 3 пъти повече хора

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 22 сеп 2011 13:48

За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите! :mrgreen:

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Чет 22 сеп 2011 15:40

Aз също смятам да не стъпвам и да не купувам нищо от тях макс дълго време. Мога да мина и само да се наям при тях. Иначе кухнята ми е от Румънската икеа и съм мн доволен, но ми е писнало от византийски тарикати.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 22 сеп 2011 21:14

Volkov написа:За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите! :mrgreen:

Пурмоции ама друг път :Mr Green Fun Цените им са фиксирани за година напред :063:

Потребителски аватар
    Stivi
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 22 сеп 2011 21:22

Теодор написа:
      Volkov написа:За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите! :mrgreen:

Пурмоции ама друг път :Mr Green Fun Цените им са фиксирани за година напред :063:

Фиксирани са МАКСИМАЛНИТЕ а надолу могат да свалят колкото искат :deal

Потребителски аватар
      analplanet
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот analplanet » Чет 22 сеп 2011 21:28

Хора аз бачкам във завод които работи за икеа смисал за мебелите ма икеа и мога да ви кажа че има доста качествени неща за тези пари които им искат но другото лошо е че икеиците които ни дава заплатите не стигат тес пари до нас които отпускат те!!!!сиреч нашия смрадлив шеф се гуши със хиляди на месец пък ние ядем мухи!!!! maikomila и нз кам кого да се обарна и да доидат и да видяет за кво става навапрос!!!съжеляжам за обръщането на темата ама......

Потребителски аватар
      Stivi
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 22 сеп 2011 21:51

analplanet написа:Хора аз бачкам във завод които работи за икеа смисал за мебелите ма икеа и мога да ви кажа че има доста качествени неща за тези пари които им искат но другото лошо е че икеиците които ни дава заплатите не стигат тес пари до нас които отпускат те!!!!сиреч нашия смрадлив шеф се гуши със хиляди на месец пък ние ядем мухи!!!! maikomila и нз кам кого да се обарна и да доидат и да видяет за кво става навапрос!!!съжеляжам за обръщането на темата ама......

Ами едва ли има към кого /а и защо/ да се обърнеш за да ти помогне ! Това колко пари прибира шефа дето се казва не е твоя работа,ти се разписваш на заплата и за колкото си се договорил толкова взимаш освен ако имаш клауза за комисионна от печалбата на фирмата което ме съмнява,ако беше учил за шеф щеше ти да гушиш кинти :wink: Вече ако ви бавят заплатите или има други нередности тогава си има инспекция по труда и други институции,но да гледаш в паницата на шефа че много печелел.... mhihi

Потребителски аватар
      Volkov
      Автомобил: Golf 3 20 Jahre
      Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 22 сеп 2011 22:09

Теодор написа:

Именно, миииимум след година евентуално може би едва ли не мое да стъпим! mhihi

KirilGeorgiev
        Предупреждение за вечен БАН
        Автомобил:
        Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 22 сеп 2011 22:28

Няма страшно ще се почудят месец-два какво става и ще им просветне да докарат всичките залежали боклуци на тънки цени Слабо им е разузнаването след като не са разбрали че не е ли на далавера българина и тоалетна хартия не купува :Mr Green Fun А до тогава ще си пържат кюфтенца защото ако не друго поне хапваме добре

Потребителски аватар
        analplanet
        Автомобил:
        Двигател:

Мнениеот analplanet » Съб 24 сеп 2011 8:38

Stivi написа:
        analplanet написа:Хора аз бачкам във завод които работи за икеа смисал за мебелите ма икеа и мога да ви кажа че има доста качествени неща за тези пари които им искат но другото лошо е че икеиците които ни дава заплатите не стигат тес пари до нас които отпускат те!!!!сиреч нашия смрадлив шеф се гуши със хиляди на месец пък ние ядем мухи!!!! maikomila и нз кам кого да се обарна и да доидат и да видяет за кво става навапрос!!!съжеляжам за обръщането на темата ама......

Ами едва ли има към кого /а и защо/ да се обърнеш за да ти помогне ! Това колко пари прибира шефа дето се казва не е твоя работа,ти се разписваш на заплата и за колкото си се договорил толкова взимаш освен ако имаш клауза за комисионна от печалбата на фирмата което ме съмнява,ако беше учил за шеф щеше ти да гушиш кинти :wink: Вече ако ви бавят заплатите или има други нередности тогава си има инспекция по труда и други институции,но да гледаш в паницата на шефа че много печелел.... mhihi

не не искам да гледам какво има в паницата на шефа ми просто има доста неща които не са както трябва и ...искам да ти кажа че самите икеици отпускат едни заплати а при нас идват савсем различни разбираш ли.Пък до тези от инспекциата по труда мога да им кажа че са пълни жалки и смрадливи боклуци.Щото идваха и все едно не са идвали!!!тапаци

:неграмотно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”