maxpayne написа: ... очакванията за безумен прилив на купувачи в деня на откриването не са били покрити, нямало и километрични задръствания от чакащи
няма страшно
ще наваксат през почивните дни

maxpayne написа: ... очакванията за безумен прилив на купувачи в деня на откриването не са били покрити, нямало и километрични задръствания от чакащи
DarkForce написа:maxpayne написа: ... очакванията за безумен прилив на купувачи в деня на откриването не са били покрити, нямало и километрични задръствания от чакащи
няма страшно
ще наваксат през почивните дни
niks76 написа:ще наваксат ,ама друг път
бтв :по какъв повод се празнува отново в бг
Volkov написа:За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите!
Теодор написа:Volkov написа:За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите!
Пурмоции ама друг пътЦените им са фиксирани за година напред
analplanet написа:Хора аз бачкам във завод които работи за икеа смисал за мебелите ма икеа и мога да ви кажа че има доста качествени неща за тези пари които им искат но другото лошо е че икеиците които ни дава заплатите не стигат тес пари до нас които отпускат те!!!!сиреч нашия смрадлив шеф се гуши със хиляди на месец пък ние ядем мухи!!!!и нз кам кого да се обарна и да доидат и да видяет за кво става навапрос!!!съжеляжам за обръщането на темата ама......
Теодор написа:Volkov написа:За едни евтино за други скъпо, аз лично ще почакам момента на пУрмоциите!
Пурмоции ама друг пътЦените им са фиксирани за година напред
Stivi написа:analplanet написа:Хора аз бачкам във завод които работи за икеа смисал за мебелите ма икеа и мога да ви кажа че има доста качествени неща за тези пари които им искат но другото лошо е че икеиците които ни дава заплатите не стигат тес пари до нас които отпускат те!!!!сиреч нашия смрадлив шеф се гуши със хиляди на месец пък ние ядем мухи!!!!и нз кам кого да се обарна и да доидат и да видяет за кво става навапрос!!!съжеляжам за обръщането на темата ама......
Ами едва ли има към кого /а и защо/ да се обърнеш за да ти помогне ! Това колко пари прибира шефа дето се казва не е твоя работа,ти се разписваш на заплата и за колкото си се договорил толкова взимаш освен ако имаш клауза за комисионна от печалбата на фирмата което ме съмнява,ако беше учил за шеф щеше ти да гушиш кинтиВече ако ви бавят заплатите или има други нередности тогава си има инспекция по труда и други институции,но да гледаш в паницата на шефа че много печелел....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта