По-големи монополисти от тия цървули,няма,не е имало и по Татово време,това ме дразни,от тук пишещите,може и да не ви пука за БТВ-то,но масово хората който го гледат на годините на мой те родители и бабите и дядовците ни не могат без този тип телевизия и си я гледат- влюбени са в нея,по простата причина че по тяхно време не е имали Нет и нямат и ни най-малка представа за този вид развлечени и комуникация,за тях си е БТВ-то,а те са да не кажа голяма дума 50% от населението,че даже и повече,от там идва целия проблем,на мен ми дреме на газЪ от тез цървули,но ме дразни поведението им,което е крайно недопустимо за 21 век
Спират излъчването на БТВ по Булсатком
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Спират излъчването на БТВ по Булсатком
Написах го и в другата тема,ще го напиша и ту:
По-големи монополисти от тия цървули,няма,не е имало и по Татово време,това ме дразни,от тук пишещите,може и да не ви пука за БТВ-то,но масово хората който го гледат на годините на мой те родители и бабите и дядовците ни не могат без този тип телевизия и си я гледат- влюбени са в нея,по простата причина че по тяхно време не е имали Нет и нямат и ни най-малка представа за този вид развлечени и комуникация,за тях си е БТВ-то,а те са да не кажа голяма дума 50% от населението,че даже и повече,от там идва целия проблем,на мен ми дреме на газЪ от тез цървули,но ме дразни поведението им,което е крайно недопустимо за 21 век

Преди Коледа си платих Булсаткома за януари и ми взеха 10 лв. по-малко защото не се знаело дали ще сключат договор за НВО за Новата година. Не знам, ама ми се струва, че има организирана атака срещу Булсата - БТВ, ТВ 7,НВО ......
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
На мен пък си ми взеха 21.80 лв.,което е повече !
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Много се радвам!
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Е как катинар!? Тя сега идва развръзката 

- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?
Дразнещото е че до като спорят босфор тв , тв 7 и булсат ком , потребителя го ръфа здраво защото в тези спорове като тип бизнес прават ана клиента са неясни.
Иначе нищо не ме учудва , нормално е да врънкат повече пари и да си ги искат до последната жълта стотинка ! босфор тв го почнаха това със рязането на клипове в ютуб и съсдаването на войо с което уж спечелиха ама май загубиха защото повечето неща които искат да им се плащат ги има в торент тракерите !
Тв7 не са толкова нагли , но пък булсат ком почна като близоо вместо да доставя услуга да се прави на оператор и това явно дразни хората.
И горкия потребител !
Сега ще му вдигнат таксата с някой нов пакет за да гледа босфор тв и телевидения 7
Иначе нищо не ме учудва , нормално е да врънкат повече пари и да си ги искат до последната жълта стотинка ! босфор тв го почнаха това със рязането на клипове в ютуб и съсдаването на войо с което уж спечелиха ама май загубиха защото повечето неща които искат да им се плащат ги има в торент тракерите !
Тв7 не са толкова нагли , но пък булсат ком почна като близоо вместо да доставя услуга да се прави на оператор и това явно дразни хората.
И горкия потребител !
Сега ще му вдигнат таксата с някой нов пакет за да гледа босфор тв и телевидения 7

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Mustang GT-R написа:Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?
Бтв, дава ли ШЛ, да се излъчва по някоя друга телевизия? Пускат го във Войо срещу "скромна" сума
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
baracuda681 написа:Mustang GT-R написа:Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?
Бтв, дава ли ШЛ, да се излъчва по някоя друга телевизия? Пускат го във Войо срещу "скромна" сумаА това за изгледа - при който и оператор да си, нямаш ли изглед - няма телевизия. Само не разбрах кое са селски тарикатлъци?
Да bTV се излъчва във всички кабелни оператори, а ТВ+ и Филм+ не се излъчват в никой друг кабелен оператор. Ето това са "селски тарикатлъци" и извиване на ръце да мина към тях! Понеже мразя да ме изнудват, затова дори и да имах изглед, пак нямаше да си сложа чиния на Булсатком.
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Да, но си плащат - и като искат повече за пакета, увеличават сметките 
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Че аз да не искам без пари да ми ги дават ТВ+ и Филм+ ? Много ясно, че ще си ги плащам ако трябва и като отделен пакет. Но Булсатком явно не ги дава на никой оператор да ги излъчва, щом ги няма никъде освен при тях. Разбра ли ме какво се опитвам да ти кажа?
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Аз те разбирам перфектно. Това са техни канали. Все едно някоя телевизия да предостъпи правата, за някое много гледано предаване
Постарали са се, направили са телевизия/предаване/, което се гледа, защо да са виновни? 

Ако греша нека ме поправи някой абонат на "Диана кабел - Ямбол", но мисля че излъчват и ТВ+ и Филм+! Също така и Хоби тв.
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Странното е че доколкото разбрах и договорът им с HBO-та е до нова година и не е подновен.
Информацията е от мой познат който е отишъл да плаща въпросният пакет.
Да видим дали е само дим или ще има и огън
Информацията е от мой познат който е отишъл да плаща въпросният пакет.
Да видим дали е само дим или ще има и огън
Върни се в “ОФФ-Топик - други”