Наш'та дружина по bTV.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 14 мар 2007 8:36

Добре а защо да си мълчим, когато единственото издържано мнение в предаването от много време бе "нашето" участие! изразявам мнение ...и както винаги в БГ ме питат дали някой е правил такова нещо и дали знаем как се прави .... явно всички вместо да се замислим си или мълчим или си питаме "ах колко трудно се прави това" ...ами ако този въпрос си го зададе лекар .... ? просто нещата не стоят така или правиш нещо или не ...това е моето мнение и понеже познавам хора от екипа и мога да кажа че съм навътре малко в тези неща ... ме е яд че заради едни пари дето прибират трябва да търпят разни щуротии ...това е ... а главните ми букви са заради това, че ми е прецакаан клавиатурата :D
и всичко това е защото на мен ми пука, както какво се прави на тема автомобили, така и за нивото на хората в този форум ...затова си позволявам и волности от време на време ...нека някой да каже, че не съм прав или, че говоря глупости ...просто това са истини ... нямам нищо лично към никой иначе щях да го пратя на лични ...
затова преставам всичко бе супер ... в предаването и водещите и декора, и публиката /това е явно стара мечта на продуцента/, фразите бяха грижливо подбрани, снимките са супер, да не говорим за пистата и балите със сено, абе добре се получи чакам да видя рейтинга и .... т.н. ...ако това трябва да се пише ОК

СЕГА НАКРАЯ - ПИЧОВЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ СЪМ ИСКРЕН, КОЙТО МЕ ПОЗНАВА ЗНАЕ, ЧЕ МНОГО ПЪТИ И ПО МНОГО ПОВОДИ МНЕНИЕТО МИ Е ОСТРО И ПРАВО В ЦЕЛТА, НО ОТ ДРУГА СТРАНА, КОГАТО АЗ УЧАСТВАМ НЕЙДЕ ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е СУПЕР... ЕМИ ТАКЪВ СЪМ КВО ДА ПРАВЯ ...ТА СОРИ
и не искам да цапам темата .... като се видим всеки който е чел темата ще го изчистя с 1 бира :lol:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 14 мар 2007 8:55

asentm написа:това е моето мнение и понеже познавам хора от екипа и мога да кажа че съм навътре малко в тези неща ...

кого познаваш от екипа и ми е интересно колко навътре си? Явно Dobrinb не го позна .. :D

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 14 мар 2007 8:57

Vlad777 написа: ..... ама понеже ни е паднал SirT тука във форума - дай да го оплюеме.

аз пък си мисля , че предаването в лицето на Влади (SirT) има уникалния шанс да разбере от този форум кое му е кривото все пак !!!
щото повече или по малко ние сме т.нар телезрител за който се прави такова предаване нали ???? не си го правят сами да си го гледат и да му се радват
и ако поне малко помислят в/у част от критиките които им отправаме тук , току виж са си пооправили предаването и райтинга им наистина да стане висок
така аз пък ги виждам нещата !

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 14 мар 2007 9:19

Аз не се сърдя на никого, напротив, така със сигурност това, което се пише стига до екипа. Предаването не е мое и не решавам какво да се случва в него, но мога да променим доста неща, до които имаме отношение. Затова беше и моята идея да поканим хора от автомобилните клубове, истински ентусиасти като всички нас, за да дадат своето безпристрастно мнение, да ги направим част от това, което гледат и не на последно място - да разтрият някой нов автомобил. :D Мисля да го въведа като практика, защото първия опит беше успешен според мен.

Освен в този форум пиша в още доста наши и чуждоземни, в tuning.bg спрях да пиша за предаването, защото никой не оценяваше факта, че има реална връзка с това предаване, нещо, което нито едно друго няма. Нямаше смисъл да си хабя нервите и просто спрях.

Например в Alfa форума преди време някой беше зверски извъртял интересна история, в която нямаше никаква доза истина и един от приятелите ми там я прати с надеждата да пиша и да разберат реалната, но просто нямаше смисъл. Интригантска работа.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Сря 14 мар 2007 11:30

Наш'та дружинка по бТВ.
Сори пичове, но просто не се сдържах, трябваше и аз да се включа в общото оплюване, няма как.
По трагично авто предаване не се е раждало в нашия скромен ефир.
Типичен представител на желанието на българина от пръдня боя да прави и да лови маймуни с трици.
Това предаване видимо се прави с две шепи жълти стотинки и благоволението на някои вносители да му осигурят декор на който да изпъква тъжната недодяланост на участниците в него..
За водещите няма да пиша, щото ще ми се разтреперят ръцете, само ще кажа че не виждам друга причина да са там освен любимата ни шуробаджанащина.
Нещастната публика се оглежда и не знае какво да прави (изключвам съфорумците )
Жалкият опит да се открадне формат от Top Gear не довел до нищо освен жалка пародия.
Моето уважение към теб, Sir T, (не те познавам, но ми изглеждаш добричък като един Мечо Пух :wink: ) единствения човек , който внася нещо полезно с рубриката съвети за управлението на автомобили си ти, другото е трагедия.
И едно малко съветче за последно.
Sir T накарай ги да ви дадат малко пари за работно облекло, и аз ходя на работа с дънки и фланела ама не ме гледат толкова хора.
съжалявам ако съм наранил някого, но истината боли :cry:
Сега може да ме осерете!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 14 мар 2007 12:00

Аз само не разбрах кой е SirT ! Младежът ,който говори с водещия или другият младеж водещ рубриката със съветите?? :roll:

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 14 мар 2007 12:03

Този.дето.се.гаври.с.хубавите.автомобили :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Сря 14 мар 2007 13:52

Sir T написа:Коли на старо е трудно да се дават, защото няма кой да ги осигурява .. няма кой да ги поправя после като им доскапем гумите и няма кой да им налива бензин! Бтв се финансира от реклами, които сами продават и с парите плащат на екипа да прави предаване. Ако се дават 15 годишни коли ..

Е не мисля, че като говорим за автомобили на старо трябва да се има предвид 15+ год. автомобили, а такива на около 7-8 и по-малко години. Пречките са ясни, но не би ли могъл да въведеш една практика като тестваш една кола, да казваш + и - и чести проблеми на модела от предното му поколение. Със сигурност са ти минали повечето през ръцете и без това. От практическа гледна точка българина се интересува повече от употребявани автомобили октолкото от чисто нови... :)

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 14 мар 2007 14:00

абе влади, може ли поне да ти разширят времето, в което говориш за колите. Врътвай им по една обиколка и показвайте времето, ама го анализирай поведенито на колата по участъци от пистата
освен това наистина докога ще търкаляте дачията, тоя сезон като свърши няма ли да даде някой вносител друга кола
примерно поне едно клио или поло или корса

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 14 мар 2007 16:04

СърТ, мнението ми е горе-долу като на всички останали, дето са писали в темата, така, че не смятам повече да критикувам, а по-скоро един въпрос за колата.
На няколко пъти изгледах и твоята, и на останалите съфорумци обиколките. Останах с впечатлението, че задницата не е много стабилна. Всъщност, като че ли Tyan леко намекна за това.
Прав ли съм? Има ли малко по-голяма игра от желаното отзад?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 14 мар 2007 16:08

radotom написа:СърТ, мнението ми е горе-долу като на всички останали, дето са писали в темата, така, че не смятам повече да критикувам, а по-скоро един въпрос за колата.
На няколко пъти изгледах и твоята, и на останалите съфорумци обиколките. Останах с впечатлението, че задницата не е много стабилна. Всъщност, като че ли Tyan леко намекна за това.
Прав ли съм? Има ли малко по-голяма игра от желаното отзад?

На мен ми се стори доста стабилен турана. В един-два завоя влезнах малко по-бързи и системата срещу поднасяне го държеше като на релси.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 14 мар 2007 17:40

Напълно съгласен съм с asentm, One, Veso101, ChampioN.

VW_FEN написа:
wili98 написа:;)

mod edit: vaskoto1

Васко, ти сега да не ми се нацупи нещо, че споменах старите автомобили и по някаква причина моето мнение не съвпада с твоето? Както и да е, не съм искал да засягам никого.
Сигурно някои хора тук като надушиха възможността за изява по телевизията, веднага се хванаха за SirT като удавник за сламка и съответно защитават предаването на всяка цена. А това, което ми прави впечатление, е, че май само Влади пуска теми за предаването, като по този начин се опитва да го популяризира по някакъв начин, или да му прави реклама, или незнам точно какво... от което следва, че ако то се беше харесало на аудиторията, ние сами щяхме да пускаме теми и да го обсъждаме с добри думи за водещите и за показаните автомобили. Сигурно пак ще ми променят мнението, но това е. Пишем всичко това, защото явно искаме нещата да станат както трябва, а не да са бледи копия на Топ Гиър и другите подобни предавания. Истината понякога горчи.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 14 мар 2007 18:08

Тука освен да се изпокарате друго няма да направите :!:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти: